Μακιγιάζ, Ομορφιά

Χάλκινες σκιές ματιών: makeup tips για υπέροχο αποτέλεσμα

Χάλκινες σκιές ματιών makeup tips για υπέροχο αποτέλεσμα

Οι χάλκινες σκιές ματιών είναι μια ιδιαίτερη και πολύ κολακευτική επιλογή για το καλοκαιρινό μακιγιάζ σας! Από όλα τα φετινά makeup trends, οι σκιές στο χρώμα του χαλκού είναι σίγουρα ένα από τα πιο αγαπημένα. Οι χάλκινες σκιές χαρίζουν φωτεινό, σέξι βλέμμα και μπορούν να προσαρμοστούν σε κάθε τύπο μακιγιάζ.

Τα πιο χρήσιμα makeup tips για να απογειώσετε το μακιγιάζ ματιών σε χάλκινες αποχρώσεις είναι τα ακόλουθα:

1. Οι χάλκινες αποχρώσεις σκιών είναι ιδανική επιλογή για να ολοκληρώσετε κάθε bronze μακιγιάζ προσώπου. Μια φυσική απόχρωση bronzer, όμορφα τονισμένα μάγουλα και nude χείλη είναι ο τέλειος συνδυασμός για ένα υπέροχο copper makeup look.

2. Μπορείτε να εφαρμόσετε τις χάλκινες σκιές ματιών σε όλο το κινητό βλέφαρο, κοντά στις κάτω βλεφαρίδες αλλά και στην εσωτερική γωνία του ματιού.

3. Προσοχή στο ρουζ! Προτιμήστε τις απαλές peachy ροζ αποχρώσεις ρουζ ή χρησιμοποιήστε την τερακότα ως ρουζ. Οι μωβ και οι φούξια τόνοι ρουζ δεν ταιριάζουν σε ένα χάλκινο μακιγιάζ ματιών.

4. Οι χάλκινες σκιές λόγω της φωτεινότητας αλλά και του ιδιαίτερου χρώματος τους μπορούν να φορεθούν χωρίς περίγραμμα με μολύβι ή eyeliner.

5. Για να δημιουργήσετε ένα σαγηνευτικό smokey eye μακιγιάζ, συνδυάστε τις χάλκινες σκιές με ματ καφέ ή γκρι σκιές ματιών.

6. Ταιριάζουν περισσότερο με μαύρη και καφέ μάσκαρα. Αποφύγετε τη μωβ ή τη μπλε μάσκαρα, καθώς το αποτέλεσμα είναι υπερβολικό και δεν “δένει” χρωματικά.

7. Ένα από τα μεγαλύτερα πλεονεκτήματα που έχουν οι χάλκινες σκιές ματιών είναι πως δίνουν λάμψη και γλυκύτητα στο βλέμμα και αναδεικνύουν κάθε χρώμα ματιών!

Διαβάστε επίσης...