Μακιγιάζ, Ομορφιά

Μακιγιάζ για βραδινή έξοδο: 4 αγαπημένα makeup looks

Μακιγιάζ για βραδινή έξοδο: 4 αγαπημένα makeup looks

Βραδινό μακιγιάζ με κόκκινο κραγιόν και eyeliner

Το πρώτο πράγμα που μας έρχεται στο μυαλό όταν πρόκειται για μακιγιάζ για βραδινή έξοδο είναι ένα: το κόκκινο κραγιόν! Τα κόκκινα χείλη είναι συνυφασμένα με femme fatale διάθεση και ταιριάζουν απόλυτα σε κάθε προσεγμένη έξοδο. Στο μακιγιάζ με κόκκινα χείλη ο καλύτερος σας σύμμαχος είναι το eyeliner. Δώστε προσοχή στη σωστή γραμμή eyeliner με ανοδική πορεία για να “ανασηκώνει” το βλέφαρο χαρίζοντας σας γατίσιο βλέμμα.

Απλό βραδινό μακιγιάζ σε καφέ αποχρώσεις

Μια μοντέρνα και άκρως φρέσκια πρόταση για βραδινό makeup look είναι οι καφέ αποχρώσεις! Επιλέγοντας στο μακιγιάζ καφέ σκιά και κραγιόν σε παρόμοιο τόνο, τονίζετε απαλά και όμορφα τα χαρακτηριστικά σας. Αυτή είναι μια εκπληκτική ιδέα βραδινού μακιγιάζ, ειδικά αν έχετε πράσινα ή μελί μάτια.

Σκούρα χείλη στο μακιγιάζ για βραδινή έξοδο

Έντονα χείλη στο μακιγιάζ με σκούρες μπορντό ή κερασί αποχρώσεις που προσφέρουν δυναμική διάσταση στην εικόνα σας! Το σκούρο χρώμα κραγιόν απαιτεί αυτοπεποίθηση και σωστό περίγραμμα χειλιών για να παραμείνει το χρώμα αναλλοίωτοΣτα μάτια κρατήστε χαμηλούς τόνους, με μια σκιά λάμψης και μαύρη μάσκαρα.

Μακιγιάζ για βραδινή έξοδο: 4 αγαπημένα makeup looks

 Σαγηνευτικό μακιγιάζ smokey eyes

Το βλέμμα πρωταγωνιστεί στο μακιγιάζ για βραδινή έξοδο! Το all time classic smokey eyes δεν θα απογοητεύσει καμία, καθώς ταιριάζει σε κάθε χρώμα και σχήμα ματιών. Μην ξεχνάτε την απαραίτητη λάμψη στην εσωτερική γωνία των ματιών και τα καλοσχηματισμένα φρύδια. Προσθέστε λίγο gloss ή nude κραγιόν και είστε πανέτοιμες!

Διαβάστε επίσης...