Μαλλιά, Ομορφιά

Χτένισμα βαγκ καρέ: αέρας old Hollywood στα μαλλιά

Ρομαντικό και σέξι, με retro επιρροές αλλά τόσο διαχρονικό, το χτένισμα βαγκ καρέ είναι η αγαπημένη hairstyle πρόταση για κάθε καρέ! Πρόκειται για ένα κλασικό old Hollywood χτένισμα το οποίο αποκτά όλο και περισσότερες σύγχρονες version. Άλλωστε, ο 50’s αέρας που χαρίζει το χτένισμα βαγκ σε καρέ μαλλιά δεν περνά ποτέ αδιάφορος.

Χτένισμα βαγκ καρέ: αέρας old Hollywood στα μαλλιά

Καλοσχηματισμένα κύματα με sleek στυλ καλύπτουν τα ¾ του προσώπου ενώ τα υπόλοιπα μαλλιά είναι πιασμένα πίσω από το αυτί, δημιουργώντας το υπέροχο χτένισμα βαγκ καρέΜακρύ ή κοντό καρέ; Όποιο και αν είναι το μήκος του bob hairstyle σας, το βαγκ χτένισμα θα έχει ένα ξεχωριστό αποτέλεσμα.

Αν επιθυμείτε μια νεανική ανάλαφρη βαγκ, τότε δώστε περισσότερο όγκο στα μαλλιά κάνοντας πιο ατημέλητες μπούκλες. Ένα μοδάτο χτένισμα τύπου βαγκ θα σας χαρίσει λιτότητα, φινέτσα και κομψότητα!

Επιλέγοντας την 50’s version με αυστηρές βαγκ μπούκλες θα έχετε ένα άκρως σαγηνευτικό glam look. Η femme fatale διάθεση του κλασικού χτενίσματος βαγκ απαιτεί μεγάλη προσοχή στη λεπτομέρεια!

Χτένισμα βαγκ καρέ αέρας old Hollywood στα μαλλιά

Πως γίνεται η βαγκ στα μαλλιά; Θα χρειαστείτε ψαλίδι μαλλιών, clips, λακ για δυνατό κράτημα αλλά και αρκετή υπομονή, ειδικά αν είναι η πρώτη σας απόπειρα. Πριν δημιουργήσετε μόνη σας ένα vague χτένισμα, προτείνουμε να εμπιστευτείτε να έμπειρα χέρια ενός κομμωτή και στη συνέχεια να ξεκινήσετε τις προσπάθειες!

Διαβάστε επίσης...