Μαλλιά, Ομορφιά

Όμορφες ιδέες για καθημερινά χτενίσματα με πλεξούδες

Ιδέες_για_καθημερινά_χτενίσματα_με_πλεξούδες (1)

Όλες μας έχουμε bad hair days, αυτές τις μέρες που τα μαλλιά μας δεν λένε να υπακούσουν με τίποτα. Η πιο έξυπνη λύση για μια τέτοια μέρα που τα μαλλιά σας δεν στρώνουν ή είναι άτονα είναι τα χτενίσματα με πλεξούδες!

Ακόμα και αν δεν πιάνει το χέρι σας ή δεν έχετε πολύ χρόνο στη διάθεση σας, τα καθημερινά χτενίσματα με πλεξούδες προσφέρουν το πιο όμορφο αποτέλεσμα στα μαλλιά. Το μυστικό που κάνει τις πλεξούδες ένα από τα καλύτερα καθημερινά χτενίσματα είναι πως δεν χρειάζεται να είναι τέλειες. Το ατημέλητο look στα μαλλιά είναι top trend φέτος! Είτε είναι γαλλικές, είτε ψαροκόκαλο ή απλές χαρίζουν κάτι το ιδιαίτερο. Επίσης, κάνουν τα μαλλιά σας να δείχνουν καλοχτενισμένα χωρίς να έχετε κοπιάσει γι αυτό.

Ιδέες_για_καθημερινά_χτενίσματα_με_πλεξούδες (3)

Ένα από τα πιο εύκολα χτενίσματα με πλεξούδες είναι οι κοτσίδες! Μια γρήγορη πλεξούδα μπορεί να δώσει στην κοτσίδα σας ένα girly, παιχνιδιάρικο αέρα και μεταμορφώνει τα μαλλιά σας σε ένα προσεγμένο χτένισμα χωρίς κόπο.

Ιδέες_για_καθημερινά_χτενίσματα_με_πλεξούδες (2)

Δημιουργήστε ένα στεφάνι με δύο πλεξούδες και αμέσως το hairstyle σας θα αναβαθμιστεί! Οι πλεξούδες που ξεκινούν από το μπροστινό μέρος της χωρίστρας στα μισά πιασίματα των μαλλιών σας απαλλάσσουν από το βάρος του styling.

Ιδέες_για_καθημερινά_χτενίσματα_με_πλεξούδες (4)

Για τα χαμηλά σινιόν προτιμήστε τις πιο λεπτές πλεξούδες τις οποίες μπορείτε να δημιουργήσετε σε οποιοδήποτε σημείο εσείς θέλετε. Το αποτέλεσμα είναι tres chic! Αφήστε, λοιπόν, τη φαντασία σας ελεύθερη και πειραματιστείτε προσθέτοντας υπέροχες πλεξούδες στα χτενίσματα σας!

Διαβάστε επίσης...