Fashion News, Αξεσουάρ & Παπούτσια, Μόδα

Κοσμήματα Πριγκιπώ: μια βόλτα στο νέο μαγικό τους χώρο

Η λέξη Πριγκιπώ δεν υπάρχει στο λεξικό, όμως για όσες γνωρίζουν τα κοσμήματα Πριγκιπώ ξέρουν καλά τη σημασία της! Η ομάδα μας έχει μια ιδιαίτερη αδυναμία εδώ και χρόνια στα Πριγκιπάκια και η πρόσκληση στο νέο τους χώρο ήταν μεγάλη χαρά για εμάς. Κολοκοτρώνη 34, στο κέντρο της Αθήνας. Τρίτος όροφος. Χτυπήστε το κουδούνι και αφεθείτε στο mode Πριγκιπώ

Μπαίνοντας στο νέο χώρο, που περιλαμβάνει το εργαστήριο και το showroom, αυθόρμητα χαμογελάς! Πρόκειται για ένα καλαίσθητο, minimal περιβάλλον με μικρές ρομαντικές αλλά και pop πινελιές και πολύ ζεστούς ανθρώπους. Η αναδιαμόρφωση του χώρου έγινε ώστε να ανασυνταχθεί όλο το “αρχηγείο” με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, καθώς πλέον η ομάδα της Καλομοίρας και της Κέλλυ αποτελείται από 10 άτομα.

Το επίσημο e-shop ήρθε πριν λίγο καιρό, στην πιο κατάλληλη στιγμή για να αποκτήσει κανείς τα Πριγκιπάκια παντού!

Γιατί τα κοσμήματα Πριγκιπώ έχουν τόση επιτυχία; Γιατί και οι 10 αγαπούν αυτό που κάνουν και γιατί η δημιουργικότητα έρχεται φυσικά! Η καρδιά των Πριγκιπώ κρύβει μπόλικη χαρά και αυθορμητισμό. Κανένα κόσμημα δεν σχεδιάζεται γιατί “πρέπει”, αλλά μόνο όταν υπάρχει έμπνευση και ανάγκη για έκφραση.

Δαχτυλίδια, κολιέ, σκουλαρίκια και βραχιόλια βρίσκονται συγκεντρωμένα στο μεγάλο τραπέζι μπαίνοντας στο showroom, αλλά και γύρω από αυτό. Οι συλλογές είναι κατηγοριοποιημένες για να τις θαυμάζετε και να τις ξεχωρίζετε πιο εύκολα, αλλά η επιλογή της αγαπημένης μας εξακολουθεί να είναι δύσκολη υπόθεση.

Palette, Aye, Chloe, Geometry, Letters, Mademoiselle, Fingertips, Pur Ahh Miss και φυσικά οι κορώνες, οι οποίες πάντα θα έχουν ξεχωριστή θέση καθώς συμβολίζουν το νόημα του brand καλύτερα από καθετί!

Οι νέες προσθήκες χρωμάτων στα κοσμήματα της συλλογής Palette έρχονται να επιβεβαιώσουν πως οι μικρές νότες χρώματος μπορούν να μας φτιάξουν τη διάθεση και να κάνουν κάθε look πιο ενδιαφέρον. Όλες οι καινούριες αποχρώσεις είναι υπέροχες και αν εσείς μπορείτε να αποφασίσετε εύκολα τι θα διαλέξετε βοηθήστε μας και μας!

Ποια είναι τα συστατικά ενός επιτυχημένου γάμου; 2 δόσεις αγάπη, 1 δόση ευτυχία και μισή δόση χαρές λένε τα κορίτσια…και βέρες Πριγκιπώ θα προσθέσουμε εμείς! Η bridal συλλογή “L” by Πριγκιπώ είναι μια κατηγορία από μόνη της και προορίζεται για εσάς που θέλετε να κάνετε ακόμα πιο ξεχωριστή την ημέρα του γάμου σας. Μονόπετρα, βέρες και στέφανα σε minimal, γεωμετρικά σχέδια με ιδιαίτερες λεπτομέρειες αλλά και δυνατότητα custom σχεδιασμού.

Για τη συλλογή “L” by Πριγκιπώ θα μπορούσαμε να γράψουμε πολλά περισσότερα, αλλά θα αρκεστούμε στο να σας παροτρύνουμε να κλείσετε ένα ραντεβού για να δείτε από κοντά όλα τα υπέροχα σχέδια.

Το highlight όμως είναι σίγουρα το νέο γούρι! Το γούρι Πριγκιπώ για το 2017 είναι ένα χαριτωμένο πινελάκι από επιπλατινωμένο ασήμι, που μπορείτε να διαλέξετε σε κολιέ ή βραχιόλι. Το χρώμα του; Αυτό είναι έκπληξη! Εσείς εμπιστεύεστε την ομάδα Πριγκιπώ και αυτοί σας δίνουν το χρώμα για να ζωγραφίσετε τη χρονιά σας!

Click στο prigipo.com

Like στο Πριγκιπώ Facebook Page

Follow στο Instagram

Διαβάστε επίσης...

1 Comment

  1. Ντινα Μαργαρωνη says:

    καταπληκτικα!!!!!!!!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *