Μακιγιάζ, Ομορφιά

Step by step tutorial μακιγιάζ για όμορφα ζουμερά χείλη

Step_by_step_μακιγιάζ_για_ζουμερά_χείλη (4)

Ο σημερινός στόχος στο μακιγιάζ; Τα ζουμερά χείλη! Μπορεί το σκούρο κόκκινο χρώμα που κυριάρχησε στις πασαρέλες και τα blog μόδας να είναι το αγαπημένο σας, αλλά δεν κάνει τα χείλη σας να φαίνονται μεγάλα. Αν έχετε μικρά και λεπτά χείλη, υπάρχει τρόπος να αποκτήσετε μέσα σε λίγα λεπτά μεγαλύτερα και πιο ζουμερά χείλη, χωρίς να επέμβει πλαστικός χειρούργος.

Ακολουθήστε βήμα βήμα τις παρακάτω οδηγίες και δημιουργήστε ζουμερά χείλη, έτοιμα για φίλημα:

Step_by_step_μακιγιάζ_για_ζουμερά_χείλη (3)

Ξεκινήστε με καλά ενυδατωμένα χείλη! Κάντε scrub με λάδι και ζάχαρη και ενυδατώστε τα με ένα άχρωμο lip balm.

Step_by_step_μακιγιάζ_για_ζουμερά_χείλη (5)

Τονίστε το φυσικό χρώμα των χειλιών σας με το αγαπημένο σας nude κραγιόν. Καλό θα ήταν η φόρμουλα του να έχει μια λίγη λάμψη ώστε να δίνει την ψευδαίσθηση μεγαλύτερου όγκου στα χείλη σας. Εφαρμόστε το με πινέλο για πιο ακριβές αποτέλεσμα.

Step_by_step_μακιγιάζ_για_ζουμερά_χείλη (1)

Στη συνέχεια, εφαρμόστε ένα φωτεινό ροζ χρώμα κραγιόν στο κέντρο του κάτω χείλους σας και απλώστε το προς τα έξω με το δάχτυλο σας. Να είστε προσεκτικές ώστε να καταφέρετε να φτάσετε το χρώμα ακριβώς μέχρι τη γραμμή των χειλιών σας.

Step_by_step_μακιγιάζ_για_ζουμερά_χείλη (2)

Πιέστε τα χείλη σας για να μεταφέρετε το χρώμα στην κορυφή των χειλιών σας και στη συνέχεια προσθέστε περισσότερο κραγιόν στο κέντρο για να προσθέσετε βάθος. Μπορείτε να εργαστείτε και με ένα ειδικό πινελάκι χειλιών για μεγαλύτερη ακρίβεια και πάλι.

Τέλος, προσθέστε στο κέντρο του άνω και του κάτω χείλους σας μια στρώση lip gloss σε πιο απαλή ροζ απόχρωση. Αν δεν έχετε κάποια τέτοια απόχρωση προτιμήστε ένα διαφανές lip gloss που θα κάνει τα χείλη ακόμα πιο ζουμερά!

Διαβάστε επίσης...