Μακιγιάζ, Ομορφιά

Tips για υπέροχες βλεφαρίδες: πως θα τις αποκτήσετε

Tips για υπέροχες βλεφαρίδες πως θα τις αποκτήσετε

Πως να βάζουμε σωστά μάσκαρα

Ο τρόπος που εφαρμόζετε τη μάσκαρα καθορίζει το 80% του τελικού αποτελέσματος! Ακόμη και η καλύτερη μάσκαρα δεν χαρίζει υπέροχες βλεφαρίδες αν δεν εφαρμοστεί σωστά. Αν βάζετε μάσκαρα βιαστικά και άτσαλα, είναι ώρα να αλλάξετε συνήθειες. Με κινήσεις ζιγκ-ζαγκ περάστε το βουρτσάκι κατά μήκος των βλεφαρίδων, από τη ρίζα προς τις άκρες τους. Δώστε έμφαση στις ρίζες με αργές κινήσεις, αν θέλετε τέλειες βλεφαρίδες με όγκο και μήκος.

Πόσες στρώσεις μάσκαρα αρκούν;

Για να αποφύγετε τις κολλημένες βλεφαρίδες και το αντιαισθητικό αποτέλεσμα, 2 πλούσιες στρώσεις είναι αρκετές. Το καλύτερο tip είναι να απλώνετε τη δεύτερη στρώση μάσκαρα πριν στεγνώσει η πρώτη.

Wing it

Σας αρέσουν οι έντονες, υπέροχες βλεφαρίδες με εφέ ”πεταλούδα”; Δεν είναι δύσκολο να τις αποκτήσετε! Κατά τη δεύτερη στρώση μάσκαρα, τονίστε τις βλεφαρίδες στην εξωτερική γωνία του ματιού με επαναλαμβανόμενες πάνω-κάτω κινήσεις με φορά προς τα έξω.

Ψεύτικες βλεφαρίδες

Η λύση για όσες θέλουν πραγματικά εντυπωσιακές βλεφαρίδες! Η εφαρμογή των ψεύτικων βλεφαρίδων δεν είναι εύκολη υπόθεση, όμως, γι αυτό οπλιστείτε με υπομονή.

Σωστό ντεμακιγιάζ ματιών

Τρίβοντας νευρικά τα μάτια σας για να απομακρύνετε τη μάσκαρα δεν περιποιείστε τις βλεφαρίδες…το αντίθετο μάλιστα! Η χρήση ενός ειδικού προϊόντος καθαρισμού για τα μάτια διευκολύνει το ντεμακιγιάζ και προστατεύει στις βλεφαρίδες σας.

Φροντίδα για υπέροχες βλεφαρίδες

Το ελαιόλαδο είναι η σωτήρια λύση για τις αδύναμες βλεφαρίδες. Εφαρμόστε καθημερινά ελάχιστη ποσότητα ελαιόλαδου στις βλεφαρίδες σας πριν κοιμηθείτε και θα δείτε άμεση βελτίωση. Μια άλλη πρόταση για να αναδομήσετε τις βλεφαρίδες είναι η βαζελίνη. Εφαρμόστε την με τον ίδιο τρόπο ώστε να μείνει πάνω στις βλεφαρίδες όλο το βράδυ θρέφοντας τες.

Διαβάστε επίσης...