Ομορφιά, Περιποίηση

Αστραφτερό χαμόγελο με τα δώρα της Yotuel

Αστραφτερό_χαμόγελο_με_τα_δώρα_της_Yotuel (1)

Αυτό το καλοκαίρι, το αστραφτερό χαμόγελο σε συντροφεύει όπου και αν βρίσκεσαι με τα καλοκαιρινά δώρα της Yotuel! Χάρισε στον εαυτό σου την premium ολοκληρωμένη σειρά λεύκανσης, προστασίας και φροντίδας της στοματικής υγιεινής που σχεδιάστηκε από τους οδοντιάτρους της βασιλικής οικογένειας της Ισπανίας!

Στα καταστήματα HONDOS CENTER με την αγορά μιας καλλυντικής οδοντόκρεμας Yotuel all in one και μιας λευκαντικής πένας pen ή ενός 7 hours whitening kit παίρνεις δώρο μια πολυτελή πετσέτα θαλάσσης για βουτιές με το πιο λευκό και αστραφτερό χαμόγελο!

Αστραφτερό_χαμόγελο_με_τα_δώρα_της_Yotuel (2)

Yotuel 7 hours whitening kit

Το 7 hours whitening kit είναι το νέο σύστημα λεύκανσης για χρήση στο σπίτι! Περιέχει τον κορυφαίο λευκαντικό παράγοντα Carbamide Peroxide (0,3%) συστατικό που χρησιμοποιούν οι οδοντίατροι στα μασελάκια λεύκανσης δοντιών και προσφέρει έως 8 τόνους πιο λευκά δόντια σε 7 μόνο εφαρμογές. Περιλαμβάνει 7 εφαρμογές της μιας ώρας με ευπροσάρμοστα στη γνάθο μασελάκια για μεγαλύτερη ευκολία και άνεση στην εφαρμογή. Καθαρίζει και απομακρύνει αποτελεσματικά και με ασφάλεια χρωματικούς λεκέδες και βαθιές δυσχρωμίες των δοντιών. Η λεύκανση γίνεται τόσο στη μπροστινή όσο και στην πίσω όψη των δοντιών. Με σύνθεση που δεν προκαλεί ευαισθησία, λευκαίνει τα δόντια χωρίς να φθείρει το σμάλτο.

Yotuel all .in .one

Η all in one είναι καλλυντική οδοντόκρεμα με ηγετική θέση στην προστασία και λεύκανση των δοντιών παγκοσμίως, προσφέροντας τριπλή δράση. Λευκαίνει με τον κορυφαίο λευκαντικό παράγοντα Carbamide Peroxide, συστατικό που χρησιμοποιούν οι οδοντίατροι για την επαγγελματική λεύκανση των δοντιών. Καθαρίζει αποτελεσματικά τόσο τις εξωτερικές όσο και τις εσωτερικές σκουρόχρωμες κηλίδες των δοντιών και βελτιώνει την απόχρωση τους, λευκαίνοντας με την ελάχιστη τριβή. Με ουδέτερο pH και 11% ξυλιτόλη, επιτρέπει τη καθαριότητα σε βάθος ακόμη και για τα πιο ευαίσθητα δόντια. Διατίθεται σε μαύρη συσκευασία με ουδέτερη γεύση και σε λευκή με δροσερή γεύση μέντας!

Yotuel pen

Άλλη μια καινοτομία στη φροντίδα και την προστασία της στοματικής υγιεινής, αποτελώντας ένα εύχρηστο teeth gloss για λεύκανση σε κάθε στιγμή της ημέρας. Αναδεικνύει τη φυσική λευκότητα των δοντιών αφαιρώντας τους εσωτερικούς και εξωτερικούς λεκέδες. Βελτιώνει την ανθεκτικότητα του σμάλτου των δοντιών λόγω του φθοριούχου καλίου. Προσφέρει δροσερή αναπνοή ανάμεσα στα γεύματα.

Για περισσότερες πληροφορίες μπες στο www.yotuel.gr.

*Η προσφορά ισχύει μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων

Διαβάστε επίσης...