Μαλλιά, Ομορφιά

3 μυστικά για υγιή μαλλιά γεμάτα ζωντάνια

3_μυστικά_για_υγιή_μαλλιά_γεμάτα_ζωντάνια (2)

1. Αφήστε στην άκρη τα περίπλοκα πιασίματα και προτιμήστε εύκολα και όμορφα χτενίσματα που βοηθούν να έχετε πιο υγιή μαλλιά χωρίς σπασμένες άκρες! Τα λεπτά λαστιχάκια σπάνε την τρίχα ενώ οι φουρκέτες και τα κλιπς μπορούν να κρατήσουν κάθε σας τούφα χωρίς να βλάψουν τα μαλλιά σας. Προτιμήστε, λοιπόν, να πιάνετε τα μαλλιά σας σε μοντέρνες πλεξούδες και να τις στερεώνετε με κλιπς!

2.  Ο όγκος στα μαλλιά σας δεν αποκτιέται μόνο με αφρό ή πιστολάκι! Μην επιβαρύνετε τα λεπτά μαλλιά σας με μεγάλες ποσότητες αφρού που τα λαδώνουν πιο εύκολα ή με πολύ συχνή χρήση σεσουάρ. Για πιο υγιή μαλλιά προτιμήστε να αφήνετε τα μαλλιά σας να στεγνώνουν φυσικά και να δίνετε όγκο στις ρίζες τους με τα δάχτυλα σας. Με τις κατάλληλες κυκλικές κινήσεις τα χέρια σας μπορούν να διαμορφώσουν υπέροχα επιμελώς ατημέλητα χτενίσματα γεμάτα όγκο και ζωντάνια!

3. Έχετε ξοδέψει ήδη μεγάλα ποσά για να δοκιμάσετε τις πιο διάσημες μάσκες μαλλιών που υπόσχονταν να σας χαρίσουν δυνατά, υγιή μαλλιά αλλά τελικά δεν είδατε καμία διαφορά; Η καλύτερη, φυσική και ανέξοδη μάσκα μαλλιών είναι η μαγιονέζα! Εφαρμόστε μια πλούσια ποσότητα μαγιονέζας σε στεγνά μαλλιά, αφήστε τη να δράσει για περίπου 20 λεπτά και στη συνέχεια ξεπλύνετε καλά με χλιαρό νερό και σαμπουάν. Θα δείτε άμεσα τα μαλλιά σας να ακτινοβολούν γεμάτα υγεία!

Διαβάστε επίσης...