Μαλλιά, Ομορφιά

Το μεγάλο δίλημμα χωρίστρα στη μέση ή στο πλάι

Το_μεγάλο_δίλημμα_χωρίστρα_στη_μέση_ή_στο_πλάι

Ένα από τα μεγαλύτερα διλήμματα, ανεξάρτητα από το μήκος των μαλλιών κάθε γυναίκας, είναι χωρίστρα στη μέση ή στο πλάι; Εξαιρώντας μερικά χτενίσματα που φαίνονται ομορφότερα με ένα μόνο είδος χωρίστρας, η επιλογή βασίζεται συνήθως στο γούστο σου…αλλά και στο σχήμα και τα χαρακτηριστικά του προσώπου σου!

Η χωρίστρα στη μέση είναι ο τέλειος σύμμαχος των ίσιων μαλλιών! Ταιριάζει σε όλες τις γυναίκες με οβάλ ή σε σχήμα καρδιάς πρόσωπο αλλά πρέπει να αποφεύγεται από όσες έχουν μεγάλο μέτωπο ή μεγάλη μύτη. Αν έχεις κούρεμα με φράντζα ή αφέλειες, η χωρίστρα στη μέση εξισορροπεί τον όγκο των μαλλιών και κάνει όλα τα χτενίσματα σου να φαίνονται πιο προσεγμένα και περιποιημένα. Η χωρίστρα στη μέση κάνει το look σου πιο edgy, δυναμικό και εντυπωσιακό αν φοράς συχνά μακριά σκουλαρίκια, καθώς τα τονίζει περισσότερο και κάνει το λαιμό σου να μοιάζει πιο λεπτός και ψηλός.

Η χωρίστρα στο πλάι είναι ιδανική για τα σγουρά μαλλιά! Αν έχει σπαστά, κυματιστά σγουρά μαλλιά, η χωρίστρα στο πλάι είναι η πιο εύκολη και βολική λύση καθώς δεν απαιτεί ιδιαίτερο styling. Οι πλάγιες χωρίστρες μπορούν να κρύψουν έξυπνα ένα μεγάλο μέτωπο και να γλυκάνουν ένα μακρόστενο πρόσωπο. Ταιριάζουν κυρίως σε γυναίκες με στρογγυλό πρόσωπο ή με πρόσωπο που χαρακτηρίζεται από έντονες γωνίες. Τα χαμηλά σινιόν με πλάγια χωρίστρα σε μαλλιά με μπούκλες έχουν ένα υπέροχο, chic αποτέλεσμα και αναδεικνύουν καλύτερα τα μεγάλα statement κολιέ.

Διαβάστε επίσης...