Μαλλιά, Ομορφιά

5 χτενίσματα με μισά πιασμένα μαλλιά με μπούκλες

5 χτενίσματα με μισά πιασμένα μαλλιά με μπούκλες

Ένα από τα πιο κλασικά και όμορφα χτενίσματα με μισά πιασμένα μαλλιά, το ανάλαφρο πιάσιμο με όγκο είναι ιδανικό για εσάς που έχετε μαλλιά μπούκλες με έντονο φιλάρισμα. Πιάστε 2 μεγάλες τούφες από τα πλάγια του κεφαλιού σας, μια από αριστερά και μια από δεξιά. Δώστε με τα χέρια σας όγκο στην κορυφή του κεφαλιού και στερεώστε χαλαρά τις τούφες στο πίσω μέρος με τσιμπιδάκια. Μη σας νοιάζει αν μερικές τούφες ξεφεύγουν, καθώς αυτές δίνουν πιο σέξι στυλ στο χτένισμα!

Αυτό το υπέροχο χτένισμα μισό πάνω μισό κάτω έχει εφέ πλεξούδας αλλά…χωρίς πλεξούδα! Ξεκινήστε παίρνοντας 2 λεπτές τούφες από κάθε πλαϊνό τμήμα του κεφαλιού και στριφογυρίζοντας τες μεταξύ τους χαλαρά. Η φορά που πρέπει να ακολουθείτε είναι από το μπροστινό τμήμα του κεφαλιού προς τα πίσω. Ενώστε τες με ένα διάφανο λαστιχάκι και είστε έτοιμες!

Ένα από τα πιο ρομαντικά μισά χτενίσματα, το οποίο είναι πιο εύκολο απ’ ότι νομίζετε! Ουσιαστικά πρέπει να δημιουργήσετε έναν κόμπο στα μαλλιά σας. Πάρτε 2 τούφες, από αριστερά και δεξιά και δέστε τες έναν κανονικό κόμπο. Στη συνέχεια, με τσιμπιδάκια στερεώστε διακριτικά το χτένισμα κόμπο, βάζοντας τα κυρίως στην εσωτερική μεριά του κόμπου. Ψεκάστε λίγη λακ για δυνατό κράτημα και θα κλέψετε τις εντυπώσεις!

5 χτενίσματα με μισά πιασμένα μαλλιά με μπούκλες

Αν από μικρή διακοσμούσατε τα χτενίσματα με πλεξούδες, αυτό είναι ένα από τα πιο εύκολα χτενίσματα με μισά πιασμένα μαλλιά για εσάς! Δημιουργήστε 2 πλεξούδες σαν στεφάνι στο κεφάλι σας και ενώστε τες με ένα λαστιχάκι στο πίσω μέρος. Η υπέροχη λεπτομέρεια βρίσκεται στο δέσιμο του χτενίσματος! Όπως και στο προηγούμενο χτένισμα, δημιουργήστε ένα κόμπο “δένοντας” τις τούφες μεταξύ τους στο τελείωμα.

Τα περίτεχνα χτενίσματα με μισά πιασμένα μαλλιά είναι πάντα ξεχωριστά! Δημιουργήστε, λοιπόν, μια κορώνα από πλεξούδες στα μισά πιασμένα μαλλιά σας! Μπορεί το συγκεκριμένο hairstyle να σας δίνει την εντύπωση πως αποτελείται από πολλές πλεξούδες, αλλά είναι μόλις 2. Κάντε 2 πλεξούδες, μια αριστερά και μια δεξιά, αλλά αυτή τη φορά μέχρι τις άκρες των μαλλιών σας. Δέστε με ένα λαστιχάκι τις πλεξούδες στο πίσω μέρος του κεφαλιού και με τα υπόλοιπα τμήματα τους κάντε ζικ-ζακ κινήσεις δημιουργώντας ένα οβάλ σχήμα. Με πολλά τσιμπιδάκια, στερεώστε τες όπως βλέπετε στην παραπάνω φωτογραφία. Πρόκειται για ένα άκρως εντυπωσιακό χτένισμα!

 

Διαβάστε επίσης...