Μαλλιά, Ομορφιά

Προτείνουμε τα πιο όμορφα χτενίσματα μισά πάνω

Προτείνουμε_τα_πιο_όμορφα_χτενίσματα_μισά_πάνω (3)

Είτε έχετε μακριά, μεσαίου μήκος ή κοντά μαλλιά υπάρχουν ορισμένα πιασίματα μαλλιών που ταιριάζουν τέλεια σε κάθε μήκος και αυτά δεν είναι άλλα από τα όμορφα χτενίσματα μισά πάνω, τα οποία μπορείτε να τα επιλέξετε τόσο για τις χαλαρές σας εμφανίσεις μέχρι και τις πιο επίσημες εξόδους σας αλλά ακόμα και για το νυφικό σας χτένισμα!

Τα χτενίσματα μισά πάνω μισά κάτω είναι εύκολα, γρήγορα και είναι η καλύτερη μέση λύση ανάμεσα στα ατημέλητα ελεύθερα μαλλιά ριγμένα στους ώμους και τις αυστηρές αλογοουρές που απαιτούν πολύ χρόνο και προσπάθεια. Τα χαριτωμένα χτενίσματα μισά πάνω κολακεύουν τις περισσότερες γυναίκες, αφού αναδεικνύουν τόσο τα στρογγυλά, οβάλ και τετράγωνα σχήματα προσώπου. Είναι ουσιαστικά ο πιο εύκολος τρόπος για να έχετε μέσα σε ελάχιστα λεπτά μια πολύ περιποιημένη εμφάνιση στα μαλλιά σας η οποία ταιριάζει τόσο σε ίσια, σπαστά και πολύ σγουρά μαλλιά.

Προτείνουμε_τα_πιο_όμορφα_χτενίσματα_μισά_πάνω (2)

Πέρα από το κλασικό απλό πιάσιμο για χτενίσματα μισά πάνω, υπάρχουν πάρα πολλά άλλα σχέδια τα οποία σου προτείνουμε να δοκιμάσεις και να δώσεις μια διαφορετική πινελιά στην εικόνα των μαλλιών σου!

Αυτή τη σεζόν οι μεγαλύτερες celebrities, όπως η Rihanna και η πανέμορφη Margot Robbie, προτιμούν τα μισά πιασίματα με κοτσάκι! Μπορείτε και εσείς να δοκιμάσετε αυτό το look, αν δώσετε τον κατάλληλο όγκο στα μαλλιά σας και στη συνέχεια τα πιάσετε μισά δημιουργώντας ένα μικρό στρογγυλό κότσο ψηλά στο κεφάλι σας. Προσθέστε αρκετή λακ για δυνατό κράτημα και είστε έτοιμη!Προτείνουμε_τα_πιο_όμορφα_χτενίσματα_μισά_πάνω (4)

Άλλες ενδιαφέρουσες επιλογές είναι τα στριφογυριστά πιασίματα αλλά και οι πλεξούδες που μπορούν να δώσουν σε κάθε απλό χτένισμα ένα πιο cool και boho στυλ! Δημιουργήστε μια πλεξούδα στο πιάσιμο των μαλλιών σας και γυρίστε την ώστε να στερεωθεί σας μικρό σινιόν ή δημιουργήστε 2 διαφορετικές πλεξούδες αριστερά και δεξιά του κεφαλιού σας και ενώστε τες στο τέλος!Προτείνουμε_τα_πιο_όμορφα_χτενίσματα_μισά_πάνω (1)

Διαβάστε επίσης...