Μαλλιά, Ομορφιά

5+1 χτενίσματα για σγουρά μαλλιά που πρέπει να δοκιμάσετε

Θεωρείτε πως τα σγουρά μαλλιά σας περιορίζουν στο hairstyling; Με λίγη προσπάθεια, φαντασία και καλή διάθεση μπορείτε να δημιουργήσετε υπέροχα χτενίσματα για σγουρά μαλλιά!

Τα πλεονεκτήματα των σγουρών μαλλιών είναι πολλά και αξίζει να τα εκμεταλλευτείτε όταν έρχεται η ώρα για όμορφα χτενίσματα! Ξεχάστε, λοιπόν, τις απλές χαμηλές αλογοουρές και ανακαλύψτε παρακάτω 6 χτενίσματα για σγουρά μαλλιά που πρέπει να δοκιμάσετε αυτή τη σεζόν!

1. Ατημέλητος κότσος με πλεξούδα στο μπροστινό μέρος

Το ιδανικό χτένισμα για τη δουλειά, καθώς απομακρύνει τα μαλλιά από το πρόσωπο και χαρίζει extra πόντους στυλ! Δημιουργείστε μια πλεξούδα με φορά προς τα πίσω στο μπροστινό μέρος των μαλλιών και στη συνέχεια πιάστε όλα τα μαλλιά έναν ατημέλητο κότσο. Έτοιμες!

5+1 χτενίσματα για σγουρά μαλλιά που πρέπει να δοκιμάσετε

2. Γαλλική πλεξούδα με αλογοουρά στο τελείωμα

Η κλασική γαλλική πλεξούδα σε παραλλαγή! Ξεκινήστε να πλέκετε τη γαλλική κανονικά αλλά μόλις φτάσετε στο ύψος του λαιμού σας, δημιουργήστε μια χαμηλή αλογοουρά με όγκο.

3. Μισά πάνω μισά κάτω με στεφάνι από πλεξούδες

Τα μισά πιασμένα μαλλιά είναι από τα πιο σοφιστικέ και κομψά χτενίσματα! Δημιουργήστε δύο πλεξούδες και ενώστε τες σαν στεφανάκι, ψηλά στο πίσω μέρος του κεφαλιού, αποκτώντας ένα υπέροχο μισά πάνω μισά κάτω χτένισμα!

4. Τριπλός κότσος

Όχι ένα, όχι δύο…αλλά τρεις κότσοι! Χωρίστε τα μαλλιά σας σε δύο τμήματα, ένα πάνω και ένα κάτω. Έπειτα, χωρίστε το κάτω τμήμα σε δύο μικρότερα τμήματα ώστε να έχετε τρία τμήματα μαλλιών. Πιάστε κάθε τμήμα σε ένα κότσο και πραγματικά θα εντυπωσιάσετε καθώς το τελικό αποτέλεσμα μοιάζει με ένα μεγάλο, μοδάτο κότσο!

5+1 χτενίσματα για σγουρά μαλλιά που πρέπει να δοκιμάσετε

5. Πλαϊνό πιάσιμο

Ο πλούσιος όγκος των σγουρών μαλλιών είναι το μεγάλο ατού σας για να κάνετε αυτό το χτένισμα με μια μόλις κίνηση! Με μερικά τσιμπιδάκια στερεώστε τα μαλλιά προς τα πίσω και μετά δημιουργήστε ένα πλαϊνό πιάσιμο, δίνοντας περισσότερο όγκο στα μαλλιά με λίγη λακ.

5+1 χτενίσματα για σγουρά μαλλιά που πρέπει να δοκιμάσετε

6. Ανάλαφρο χαμηλό σινιόν

Τα σινιόν για σγουρά μαλλιά είναι ένα chic hairstyle που ταιριάζει σε κάθε προσεγμένη εμφάνιση! Τα ανάλαφρα σινιόν χτενίσματα για σγουρά μαλλιά δίνουν την ελευθερία να τα πετύχετε με όποιον τρόπο σας βολεύει περισσότερο, καθώς το αποτέλεσμα δεν πρέπει να είναι αψεγάδιαστο αλλά ρομαντικό και ατημέλητο!

Διαβάστε επίσης...