Μαλλιά, Ομορφιά

Glam βραδινά χτενίσματα για μακριά μαλλιά

Glam_βραδινά_χτενίσματα_για_μακριά_μαλλιά (11)

Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι τα πιο εντυπωσιακά hairstyles είναι τα βραδινά χτενίσματα για μακριά μαλλιά και αυτές τις γιορτινές ημέρες είναι μια πολύ καλή επιλογή για τις επίσημες εξόδους σας!

Μπορείτε να αναζητήσετε ποιο από όλα τα χτενίσματα για μακριά μαλλιά θα ταιριάζει καλύτερα με το φόρεμα σας αλλά υπάρχουν μερικές επιλογές που πηγαίνουν ιδανικά με όλα σας τα σύνολα σε glam χριστουγεννιάτικο ύφος! Τα ψηλά χτενίσματα για μακριά μαλλιά όπως οι κότσοι και οι αλογοουρές δεν φεύγουν ποτέ από το προσκήνιο. Ταιριάζουν σχεδόν σε όλα τα σχήματα προσώπου και γίνονται τόσο σε σπαστά όσο και σε ίσια μαλλιά! Οι ψηλοί αυστηροί κότσοι που θυμίζουν αυτούς που κάνουν οι μπαλαρίνες είναι καυτή φετινή τάση και τι καλύτερο από το να δημιουργήσετε ένα τέτοιο κότσο την ημέρα των Χριστουγέννων και να αποσπάσετε μόνο κολακευτικά σχόλια για την εμφάνιση σας.

Glam_βραδινά_χτενίσματα_για_μακριά_μαλλιά (4)

Όταν πρέπει να αποφασίσετε τι είδους χτένισμα θα θέλατε, σχεδόν πάντα η πρώτη σας σκέψη είναι τα ανάλαφρα χτενίσματα για μακριά μαλλιά στο πλάι που είναι πάντα σέξι και glam! Μπορείτε να φορμάρετε τα μαλλιά σας δίνοντας τους τον απαραίτητο όγκο και να δημιουργήσετε τέλειους κυματισμούς σε όλο το μήκος τους. Κάντε μια χωρίστρα στο πλάι και φέρτε όλα τα μαλλιά σας στον ένα σας ώμο. Ψεκάστε με αρκετή λακ ώστε να δώσετε το απαραίτητο κράτημα.

Glam_βραδινά_χτενίσματα_για_μακριά_μαλλιά (3)

Επιπλέον, μπορείτε να προσθέσετε όμορφα αξεσουάρ για τα μαλλιά, όπως καρφίτσες, κοσμήματα μαλλιών, λουλούδια αλλά και κορδέλες!

Διαβάστε επίσης...