Μαλλιά, Ομορφιά

Χτένισμα κουμπάρας: 6 νεανικές προτάσεις που ξεχωρίζουμε

Η επισφράγιση μιας φιλιάς με κουμπαριά είναι πραγματική τιμή και ευτυχία! Βρήκατε το ιδανικό φόρεμα κουμπάρας, τα κατάλληλα παπούτσια και αξεσουάρ αλλά προβληματίζεστε για το ποιο χτένισμα κουμπάρας πρέπει να διαλέξετε;

Ακολουθούν 6 μοντέρνες ιδέες για χτένισμα κουμπάρας:

H εναλλακτική χαμηλή αλογοουρά για κουμπάρα! Συνδυάζει στοιχεία πλεξούδας και έχει ανέμελο, ρομαντικό στυλ που μας αρέσει πολύ.

Χτένισμα κουμπάρας: 6 νεανικές προτάσεις που ξεχωρίζουμε

Τα νεανικά επίσημα χτενίσματα δεν είναι πάντα εύκολη υπόθεση. Μπορείτε, όμως, συνδυάζοντας αγαπημένα στοιχεία σε ένα χτένισμα να πετύχετε το αποτέλεσμα που θέλετε. Αυτό σας προτείνουμε αν ετοιμάζεστε να γίνετε κουμπάρα. Επιλέξτε ένα χτένισμα κουμπάρας με στοιχεία hairstyling που ξεχωρίζετε, όπως αυτό το υπέροχο ανάλαφρο σινιόν με πλεξούδες.

Δεν είχατε σκεφτεί την ολλανδική πλεξούδα στεφάνι για μαλλιά κουμπάρας; Ώρα να αναθεωρήσετε! Πρόκειται για ένα από τα πιο όμορφα νεανικά χτενίσματα για κουμπάρα, ειδικά αν το φόρεμα που έχετε επιλέξει είναι εξώπλατο.

Για μοδάτα μισά πάνω μισά κάτω χτενίσματα κουμπάρας δεν χρειάζεται να κάνετε υπερβολές. Ένα τόσο ιδιαίτερα και boho χτένισμα όπως το παραπάνω είναι ιδανικό!

Χτένισμα κουμπάρας: 6 νεανικές προτάσεις που ξεχωρίζουμε

Ένα από τα πιο ανάλαφρα χτενίσματα για κουμπάρα δεν είναι άλλο από τα μισά πάνω μισά κάτω μαλλιά. Τα μαλλιά έχουν όμορφα κύματα, με πολλές χαλαρές τούφες ελεύθερες γύρω από το πρόσωπο.

Χτένισμα κουμπάρας: 6 νεανικές προτάσεις που ξεχωρίζουμε

Οι κότσοι για κουμπάρα είναι ιδιαίτερα πρακτικοί καθώς κρατούν τα μαλλιά στη θέση τους ακόμα και μετά από πολλές ώρες χορού. Μια all time classic και πολύ κομψή πρόταση για χτένισμα κουμπάρας είναι τα χαμηλά σινιόν όπως αυτό.

Διαβάστε επίσης...