Μαλλιά, Ομορφιά

Top μήκη και χρώματα μαλλιών για το καλοκαίρι

Top_μήκη_και_χρώματα_μαλλιών_για_το_καλοκαίρι (2)

Έχετε βαρεθεί το μουντό χρώμα των μαλλιών σας και θέλετε κάτι φωτεινό αλλά και μοντέρνο για να υποδεχθείτε αυτό το καλοκαίρι; Τώρα που θερμοκρασίες αρχίζουν όντως να θυμίζουν καλοκαίρι διαλέξτε ένα από τα τοπ χρώματα μαλλιών αλλά και το κατάλληλο μήκος για τα μαλλιά σας!

Top_μήκη_και_χρώματα_μαλλιών_για_το_καλοκαίρι (7)

Τα πιο όμορφα και trendy χρώματα μαλλιών για το καλοκαίρι του 2015 είναι τα καστανά, τα μελί αλλά και τα ξανθά! Είτε προτιμήσετε τη μονοχρωμία, είτε όμορφες ανταύγειες και το cool ombre, ένα λαμπερό μελί χρώμα που τονίζει τα χαρακτηριστικά του προσώπου σας και είναι μια ασφαλή επιλογή για κάθε τόνο επιδερμίδας είναι μια τέλεια απόχρωση. Οι ζεστές χρυσαφένιες ανταύγειες μπορούν να είναι η νέα προσθήκη για αυτό το καλοκαίρι ακόμα και στο φυσικό σας χρώμα. Τα πιο σκούρα χρώματα μαλλιών ήταν η μεγαλύτερη τάση του χειμώνα αλλά βρίσκονται και τους καλοκαιρινούς μήνες στην πρώτη γραμμή των επιλογών μας. Τα κόκκινα χρώματα είναι και πάλι εδώ, αλλά όχι τα auburn κόκκινα, αλλά τα βαθιά κόκκινα. Αποφύγετε τις κόκκινες αποχρώσεις που μοβίζουν καθώς και αυτές που δεν θυμίζουν σε τίποτα κανένα φυσικό τόνο μαλλιών. Τα ξανθά μαλλιά ποτέ δεν φεύγουν από τη μόδα και φέτος τα ψυχρά χρώματα είναι must!

Top_μήκη_και_χρώματα_μαλλιών_για_το_καλοκαίρι (8)

Τα καλύτερα και τα πιο φρέσκα μήκη μαλλιών δεν είναι τα μακριά, αλλά αυτά που κυμαίνονται περίπου στο ύψος των ώμων. Τα μοδάτα bob κουρέματα αυτό το καλοκαίρι έχουν την τιμητική τους! Οι ανάλαφρες κουπ και οι πλούσιες σκάλες για περισσότερο όγκο είναι κάτι που πρέπει να δοκιμάσετε.

Top_μήκη_και_χρώματα_μαλλιών_για_το_καλοκαίρι (1) Top_μήκη_και_χρώματα_μαλλιών_για_το_καλοκαίρι (3) Top_μήκη_και_χρώματα_μαλλιών_για_το_καλοκαίρι (4) Top_μήκη_και_χρώματα_μαλλιών_για_το_καλοκαίρι (6)

Διαβάστε επίσης...