Μαλλιά, Ομορφιά

Ενδείξεις πως πρέπει να διαλέξεις ένα νέο χρώμα μαλλιών

Ενδείξεις_πως_πρέπει_να_διαλέξεις_ένα_νέο_χρώμα_μαλλιών

  1. Το χρώμα μαλλιών σου σε χλωμιάζει, ώρα για ένα νέο χρώμα μαλλιών! Αν τον τελευταίο καιρό τα μαλλιά σου σε κάνουν να δείχνεις πιο χλωμή και την επιδερμίδα σου πιο κουρασμένη μάλλον είναι η κατάλληλη στιγμή για ανανέωση. Επέλεξε μια νέα απόχρωση μαλλιών, σε πιο ζεστούς και γλυκούς τόνους που δένουν όμορφα με το χρώμα του δέρματος σου.
  2. Αν έχεις βαρεθεί το χρώμα μαλλιών σου, καθώς το θεωρείς αδιάφορο ή άτονο, η άνοιξη είναι η καλύτερη εποχή για αλλαγές στο look σου! Αν δεν θέλεις, όμως, να κάνεις μεγάλες αλλαγές επέλεξε να κάνεις ανταύγειες, ombre ή μερικά διακριτικά φλασάκια για να φωτίσεις τα μαλλιά σου.
  3. Το χρώμα μαλλιών διαφέρει πολύ από το αρχικό χρώμα που είχες επιλέξει. Όλα τα χρώματα ξεθωριάζουν με το πέρασμα του χρόνου και με τη χρήση μη ειδικών σαμπουάν και conditioner για βαμμένα μαλλιά, αλλά αν τα δικά σου μαλλιά δεν θυμίζουν καθόλου την απόχρωση που είχες όταν βγήκες από το κομμωτήριο, τότε πρέπει να τα αλλάξεις!
  4. Η απόχρωση μαλλιών που έχεις δεν είναι μόνο μια…αλλά πολλές χωρίς να το έχεις επιλέξει! Αν τα μαλλιά σου έχουν περάσει από πολλά κύματα, δηλαδή πολλές διαφορετικές βαφές σε όχι και τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα, και αυτά τα χρώματα αλλοιώνουν την τωρινή σου απόχρωση, πρέπει να βάψεις τα μαλλιά σου ένα ομοιόμορφο χρώμα για να καθαρίσει το «τοπίο»!
  5. Η απόχρωση μαλλιών σου είναι τόσο ανοιχτή που κάνει τα μαλλιά σου να φαίνονται μη υγιή. Τα πολύ ανοιχτά βαμμένα ξανθά μαλλιά σε συνδυασμό με αδύναμη, λεπτή, ταλαιπωρημένη τρίχα αποτελούν μια κακή εικόνα. Η ψαλίδα όπως και το σπάσιμο φαίνονται πιο έντονα. Ανεξαρτήτως, λοιπόν, της προσωπικής προτίμησης του χρώματος μαλλιών ένας ακόμα βασικός παράγοντας επιλογής απόχρωσης είναι και η κατάσταση της τρίχας σου.

Διαβάστε επίσης...