Ομορφιά, Περιποίηση

Δημιουργήστε τα πιο όμορφα χριστουγεννιάτικα νύχια 2015

Δημιουργήστε_τα_πιο_όμορφα_χριστουγεννιάτικα_νύχια_2015 (10)

Πλησιάζουν τα Χριστούγεννα! Οι μέρες αυτές έχουν μια υπέροχη και πολύ εορταστική ατμόσφαιρα που σας θέλει όμορφες και λαμπερές! Αυτή είναι, λοιπόν, η καλύτερη περίοδος για να προσέξετε τον εαυτό σας και να διαλέξετε μερικά από τα πιο πρωτότυπα χριστουγεννιάτικα νύχια 2015 που θα ολοκληρώσουν την εορταστική διάθεση σας!

Τα χριστουγεννιάτικα νύχια 2015 είναι η πιο καλή επιλογή για τα άκρα σας για κάθε ημέρα μέχρι την 25η Δεκεμβρίου! Ενδώστε στα πιο γιορτινά χριστουγεννιάτικα νύχια 2015, με πολλά και χαρούμενα χρώματα που φανερώνουν την εορταστική σας διάθεση, όπως το έντονο κόκκινο, το σκούρο πράσινο, το γλυκό γαλάζιο, το κλασικό λευκό του χιονιού καθώς και το χρυσό αλλά και το ασημί! Τα κλασικά εορταστικά διακοσμητικά σχέδια νυχιών είναι οι Άγιοι Βασίληδες, τα αστεράκια, οι χαρωπές νιφάδες χιονιού, τα έλατα και τα ελαφάκια αλλά και τα χριστουγεννιάτικα φώτα πάνω στο μανικιούρ σας!

Δημιουργήστε_τα_πιο_όμορφα_χριστουγεννιάτικα_νύχια_2015 (1)

Εμπιστευθείτε την αγαπημένη σας μανικιουρίστ για το νέο χριστουγεννιάτικο μανικιούρ σας, εκτός αν έχετε εμπιστοσύνη στον εαυτό σας και μπορείτε να κάνετε μόνες στο σπίτι περίτεχνα σχέδια στα νύχια σας. Προτιμήστε μια μονόχρωμη βάση για τα νύχια σας, κολλήστε χαριτωμένα ειδικά αυτοκόλλητα νυχιών ή ζωγραφίστε ιριδίζοντα στοιχεία με κάποιο χρυσό ή ασημένιο βερνίκι σε σχήματα νιφάδων για ένα γρήγορο και εύκολο christmas nails art!

Δημιουργήστε_τα_πιο_όμορφα_χριστουγεννιάτικα_νύχια_2015 (2) Δημιουργήστε_τα_πιο_όμορφα_χριστουγεννιάτικα_νύχια_2015 (4)Δημιουργήστε_τα_πιο_όμορφα_χριστουγεννιάτικα_νύχια_2015 (3) Δημιουργήστε_τα_πιο_όμορφα_χριστουγεννιάτικα_νύχια_2015 (5) Δημιουργήστε_τα_πιο_όμορφα_χριστουγεννιάτικα_νύχια_2015 (9)Δημιουργήστε_τα_πιο_όμορφα_χριστουγεννιάτικα_νύχια_2015 (7) Δημιουργήστε_τα_πιο_όμορφα_χριστουγεννιάτικα_νύχια_2015 (8)  Δημιουργήστε_τα_πιο_όμορφα_χριστουγεννιάτικα_νύχια_2015 (11) Δημιουργήστε_τα_πιο_όμορφα_χριστουγεννιάτικα_νύχια_2015 (1)

 

Διαβάστε επίσης...