Μαλλιά, Ομορφιά

Η αγαπημένη χαμηλή αλογοουρά σε διάφορες εκδοχές

Η αγαπημένη χαμηλή αλογοουρά σε διάφορες εκδοχές

Το πιο βολικό και εύκολο χτένισμα για τις ημέρες που είσαι πολυάσχολη, είναι η χαμηλή αλογοουρά! Ιδανικές για μεσαίου μήκους και μακριά μαλλιά, οι χαμηλές αλογοουρές είναι η απάντηση στο κλασικό ερώτημα “πως να χτενίσω τα μαλλιά μου για να μην τα αφήσω πάλι ελεύθερα στους ώμους”.

Σήμερα σου προτείνουμε μερικές όμορφες εκδοχές της χαμηλής αλογοουράς για να δώσεις μια ιδιαίτερη διάσταση στο χτένισμα σου!

Η αγαπημένη χαμηλή αλογοουρά σε διάφορες εκδοχές

Η πιο γρήγορη προσθήκη στη χαμηλή αλογοουρά είναι η τούφα μαλλιών πάνω από το λαστιχάκι. Άφησε ελεύθερη μια τούφα χαμηλά στο κεφάλι. Πιάσε τα μαλλιά σου αλογοουρά χαμηλά και στη συνέχεια πέρνα αυτή την τούφα πάνω από το λαστιχάκι. Στερέωσε την με μια φουρκέτα και είσαι έτοιμη!

Πολλά κλιμακωτά στριφογυριστά πιασίματα δημιουργούν μια από τις πιο περίτεχνες χαμηλές αλογοουρές που αξίζει να δοκιμάσεις!

Η αγαπημένη χαμηλή αλογοουρά σε διάφορες εκδοχές

Οι πλεξούδες είναι και φέτος must…και συνδυάζονται τέλεια με την αλογοουρά! Χώρισε τα μαλλιά σου σε 3 τμήματα. Πιάσε τα 2 ακριανά σε μια χαμηλή κοτσίδα. Στη συνέχεια, δημιούργησε μια πλεξούδα στο μεσαίο τμήμα μαλλιών και άσε την να “πέσει” πάνω από την αλογοουρά.

Κάνε χωρίστρα στο πλάι και άφησε ελεύθερο ένα τμήμα μαλλιών πίσω από την κορυφή του κεφαλιού. Πιάσε τα υπόλοιπα μαλλιά σε μια αλογοουρά χαμηλά. Τα μαλλιά του ελεύθερου τμήματος χώρισε τα σε 2 μέρη και στριφογύρισε το καθένα ξεχωριστά μέχρι το ύφος της αλογοουράς, όπως βλέπεις στη φωτογραφία παραπάνω. Πιάσε τα πάνω στην αλογοουρά περνώντας τα γύρω από το λαστιχάκι και με τη βοήθεια μερικών φουρκετών στερέωσε τα προσεκτικά.

Κάνε χωρίστρα στη μέση και χώρισε τα μαλλιά σου σε 2 τμήματα. Δημιούργησε ένα κόμπο με τα 2 τμήματα και μετά πιάσε τις άκρες χαμηλά σε αλογοουρά. Πρόκειται για ένα πρωτότυπο ponytail, τέλειο αν έχεις πολύ μακριά μαλλιά!

Η αγαπημένη χαμηλή αλογοουρά σε διάφορες εκδοχές

Η χαμηλή αλογοουρά με όγκο είναι μια πολύ κομψή αλλά και σέξι επιλογή! Δώσε, λοιπόν, τον απαραίτητο όγκο στην κορυφή του κεφαλιού και πιάσε τα μαλλιά σου χαμηλά.

Διαβάστε επίσης...