Γάμος, Νυφικά Φορέματα

Amore wedding dresses ανανεωμένη συλλογή

Amore_wedding_dresses_ανανεωμένη_συλλογή (1)

Στα 25 χρόνια λειτουργίας του οίκου νυφικών Amore προσπαθούν να βοηθήσουν τη νύφη στην πιο ευτυχισμένη στιγμή της ζωής της, παρέχοντας wedding dresses από τους πιο επώνυμους ελληνικούς και ξένους οίκους. Η αποκλειστική ενασχόληση με το χώρο του νυφικού και του γάμου, φέρνει τον οίκο Amore στους πρώτους στην προτίμηση αυτών που διαλέγουν με άξονα το καλό γούστο και την ποιότητα.

Amore_wedding_dresses_ανανεωμένη_συλλογή (9)

Η μέρα του γάμου αποτελεί αναμφισβήτητα για όλους ένα μοναδικό και ανεπανάληπτο γεγονός με κύρια πρωταγωνίστρια την νύφη η οποία έχει να διαλέξει ανάμεσα από χιλιάδες wedding dresses. Η κ.Ασημένιου Βασιλική υπεύθυνη και ιδιοκτήτρια του οίκου νυφικών Amore έχοντας εικοσαετή και πλέον εμπειρία στον χώρο αυτό θα σας υποδεχθεί σε ένα πολυτελές, ζεστό και φιλικό περιβάλλον στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, θα συζητήσει μαζί σας και αφού κατανοήσει πλήρως αυτό που πραγματικά θέλετε, θα σας προτείνει μέσα από μια πλούσια συλλογή wedding dresses του οίκου, υπέροχα κομμάτια ραμμένα και κεντημένα στο χέρι με τα καλύτερα υλικά, από σχεδιαστές της Ελλάδας αλλά και του εξωτερικού, για να λάμπετε στην πιο σημαντική μέρα της ζωής σας. Επιπλέον το ζευγάρι στον οίκο νυφικών Amore μπορεί να επιλέξει τις μπομπονιέρες, τις λαμπάδες, τα στέφανα αλλά και όλα τα υπόλοιπα νυφικά αξεσουάρ. Κλείστε ένα ραντεβού με την κ.Ασημένιου και τους συνεργάτες της και αφεθείτε στην πολυετή εμπειρία τους για να σκηνοθετήσουν και να πραγματοποιήσουν τον γάμο των ονείρων σας. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να τηλεφωνήσετε στο 2310 234929.

 

Amore_wedding_dresses_ανανεωμένη_συλλογή (2) Amore_wedding_dresses_ανανεωμένη_συλλογή (3) Amore_wedding_dresses_ανανεωμένη_συλλογή (4) Amore_wedding_dresses_ανανεωμένη_συλλογή (5) Amore_wedding_dresses_ανανεωμένη_συλλογή (6) Amore_wedding_dresses_ανανεωμένη_συλλογή (7)

Διαβάστε επίσης...