Γάμος, Νυφικά Φορέματα

Demetrios Sensualle wedding dresses υψηλής ραπτικής

Demetrios_Sensualle_wedding_dresses_υψηλής_ραπτικής (1)

Οργάντζα, τούλι, μεταξωτός ταφτάς, σατέν και δαντέλα στα πιο όμορφα σχέδια wedding dresses με την υπογραφή του διεθνούς φήμης σχεδιαστή νυφικών φορεμάτων Demetrios. Τα νυφικά της Sensualle συλλογής 2015 είναι πραγματικά αριστουργήματα υψηλής ραπτικής.

Η μοναδικότητα και η μεγάλη ποικιλία σχεδίων, από αμπίρ γραμμή μέχρι γοργονέ στυλ, είναι τα χαρακτηριστικά της νέας συλλογής Demetrios Sensualle wedding dresses 2015. Ρομαντικές γραμμές που κολακεύουν κάθε σωματότυπο, εμμονή στη λεπτομέρεια και μοναδικά υφάσματα κεντημένα στο χέρι με πολύτιμες πέτρες και μαργαριτάρια είναι μόνο μερικά από τα κύρια συστατικά της επιτυχίας των Demetrios wedding dresses. Στη Sensualle συλλογή ο Demetrios James Elias συμπεριέλαβε νυφικά που σχεδιάστηκαν με βάση όλες τις νέες τάσεις για το 2015 σε νυφικά φορέματα σε λογικές τιμές.

Demetrios_Sensualle_wedding_dresses_υψηλής_ραπτικής (3) Demetrios_Sensualle_wedding_dresses_υψηλής_ραπτικής (4) Demetrios_Sensualle_wedding_dresses_υψηλής_ραπτικής (5) Demetrios_Sensualle_wedding_dresses_υψηλής_ραπτικής (8) Demetrios_Sensualle_wedding_dresses_υψηλής_ραπτικής (9) Demetrios_Sensualle_wedding_dresses_υψηλής_ραπτικής (10)

Διαβάστε επίσης...