Ομορφιά, Περιποίηση

Χριστουγεννιάτικο μανικιούρ με 4 βερνίκια νυχιών

Χριστουγεννιάτικο_μανικιούρ_με_4_βερνίκια_νυχιών (4)

Ciaté Tree Trinket Naughty or Nice
Διακοσμήστε το χριστουγεννιάτικο δέντρο σας με φωτάκια, χρυσόχαρτα και … γιορτινά βερνίκια νυχιών της Ciaté! Κάθε βερνίκι εσωκλείεται προσεχτικά σε μια κρυστάλλινη σφαίρα δεμένη με ένα μαύρο σατέν φιόγκο με μια ετικέτα δώρου.

Χριστουγεννιάτικο_μανικιούρ_με_4_βερνίκια_νυχιών (1)

YSL La Laque
Το στυλ YSL επεκτείνεται στα χέρια σας αυτά τα Χριστούγεννα με τα νέα βερνίκια νυχιών La Laque. Σας προτείνουμε το νούμερο 44 που είναι το χρώμα που συναντάτε αποκαλύπτοντας το σκοτάδι του σκούρου πράσινου μέχρι το μπλε του μεσονυχτίου. Σαν μεταλλικές αντανακλάσεις σε μια φεγγαρόλουστη θάλασσα για τις γιορτές στα άκρα σας.

Picture 5776

Max Factor Glossfinity
Η Max Factor παρουσιάζει τα νέα βερνίκια νυχιών Glossfinity, μια νέα συλλογή βερνικιών με λαμπερά χρώματα με διάρκεια, για να βρείτε το χρώμα που ταιριάζει στο στυλ και τη διάθεση σας! Προτιμήστε το έντονο κόκκινο για γιορτινό μανικιούρ.

Χριστουγεννιάτικο_μανικιούρ_με_4_βερνίκια_νυχιών (3)

Dior Diorific Gold Leaf Effect Topcoat
Περισσότερο σαν μαγικό ξόρκι παρά σαν χρώμα, το Diorific Golden Shock ηλεκτρίζει τα νύχια με μια και μόνο κίνηση. Το λεπτό αποτέλεσμα φύλλων χρυσού εξιδανικεύει την κομψότητα ενός ζωντανού κόκκινου, ενός έντονα βαθύ μοβ ή ενός ευαίσθητου περλέ. Μπορείτε να εφαρμόζετε αυτό το βερνίκι πάνω στα ήδη βαμμένα νύχια σας για περισσότερη λάμψη ή να βάφετε τα νύχια σας μόνο με αυτό για ένα απόλυτα golden touch manicure για τα Χριστούγεννα.

Διαβάστε επίσης...