Αξεσουάρ & Παπούτσια, Μόδα

5 αντικείμενα που κρύβονται σε κάθε γυναικεία τσάντα

5_αντικείμενα_που_κρύβονται_σε_κάθε_γυναικεία_τσάντα (1)

Μικρή βούρτσα μαλλιών
Ένα από τα must-have αντικείμενα σε κάθε γυναικεία τσάντα είναι η μικρή βούρτσα μαλλιών. Ξεμπερδεύει εύκολα τα μαλλιά μέσα σε λίγα μόνο δευτερόλεπτα και δεν πιάνει πολύ χώρο.

5_αντικείμενα_που_κρύβονται_σε_κάθε_γυναικεία_τσάντα (1)

Τσίχλες
Όποια γυναικεία τσάντα και αν ανοίξετε σίγουρα θα βρείτε τσίχλες μέσα ! Η φρέσκια αναπνοή είναι πολύ σημαντική για τις γυναίκες, ακόμα και όταν η οδοντόβουρτσα είναι μακριά.

5_αντικείμενα_που_κρύβονται_σε_κάθε_γυναικεία_τσάντα (2)

Απολυμαντικό gel χεριών
Το απολυμαντικό gel χεριών είναι εξαιρετικά χρήσιμο όταν χρειάζεται να καθαρίσετε τα χέρια σας, αλλά δεν έχετε σαπούνι και νερό. Μπορεί να σας βάλει σε κίνδυνο το να αγγίζετε δημόσιες επιφάνειες όλη την ημέρα. Πολλές γυναίκες προτιμούν τα απολυμαντικά υγρά μαντηλάκια χεριών αντί για τα gel απολυμαντικά.

5_αντικείμενα_που_κρύβονται_σε_κάθε_γυναικεία_τσάντα (4)

Γυαλιά ηλίου μέσα στη θήκη τους
Απαραίτητα χειμώνα καλοκαίρι σε κάθε γυναικεία τσάντα για να προστατεύουν τα μάτια σας και να σας χαρίζουν επιπλέον στυλ. Προτιμήστε να βάζετε τα γυαλιά ηλίου σας σε μια λεπτή θήκη από ύφασμα που δεν πιάνει πολύ χώρο.

5_αντικείμενα_που_κρύβονται_σε_κάθε_γυναικεία_τσάντα (3)

Μικρό νεσεσέρ
Το μικρό νεσεσέρ περιέχει τα απαραίτητα καλλυντικά για να ανανεώσετε το μακιγιάζ σας όσο είστε έξω, όπως μια πούδρα, ένα liposan ή ένα κραγιόν, μάσκαρα αλλά και ένα μολύβι ματιών και ίσως τη μινιατούρα του αγαπημένου αρώματος σας, μερικά αξεσουάρ μαλλιών αλλά και σερβιέτες για τις δύσκολες μέρες.

Διαβάστε επίσης...