Μακιγιάζ, Ομορφιά

Τριανταφυλλί κραγιόν το πιο όμορφο χρώμα για τα χείλη

Ένα από τα ωραιότερα χρώματα για τα χείλη στο ανοιξιάτικο μακιγιάζ είναι το τριανταφυλλί κραγιόν! Η άκρως ρομαντική διάθεση που χαρίζει, μας φτιάχνει τη διάθεση και μας αρέσει τόσο πολύ. Από το απαλό ροζ τριανταφυλλί, τα φούξια ροζ έως το βαθύ ροζ, το τριανταφυλλί κραγιόν έχει πολλές αποχρώσεις όπως άλλωστε και τα τριαντάφυλλα.

Το μεγαλύτερο πλεονέκτημα του τριανταφυλλί χρώματος στα χείλη είναι πως κολακεύει τόσο τις λευκές όσο και τις σταρένιες επιδερμίδες. Αποτελεί την τέλεια ισορροπία μεταξύ του ροζ και του κόκκινου και προσδίδει γλυκύτητα στο πρόσωπο!

Πρόκειται για ένα χρώμα κραγιόν που μπορεί να φορεθεί όλες τις ώρες, στο πρωινό διακριτικό μακιγιάζ της δουλειάς αλλά και στο σαγηνευτικό βραδινό μακιγιάζ.

Τριανταφυλλί κραγιόν το πιο όμορφο χρώμα για τα χείλη

Πως θα φορέσεις τέλεια το τριανταφυλλί κραγιόν

Το μακιγιάζ με τριανταφυλλί κραγιόν δεν είναι δύσκολη υπόθεση, καθώς το συγκεκριμένο χρώμα συνδυάζεται εύκολα με ένα μεγάλο εύρος αποχρώσεων τόσο σε σκιές ματιών όσο και σε ρουζ.

Ένα πολύ όμορφο και κολακευτικό makeup look περιλαμβάνει σκιές σε taupe απόχρωση, έντονη μάσκαρα, ροδαλά μάγουλα και τριανταφυλλί χρώμα κραγιόν. Αν πάλι είστε φαν του eyeliner, μια μαύρη λεπτή γατίσια γραμμή είναι αρκετή για να συμπληρώσει το τριανταφυλλί σας κραγιόν!

Τριανταφυλλί κραγιόν το πιο όμορφο χρώμα για τα χείλη

Για να πετύχετε υπέροχα τριανταφυλλί χείλη, προτιμήστε τα ματ τριανταφυλλί κραγιόν καθώς δίνουν πιο σταθερό και μεγαλύτερης διαρκείας αποτέλεσμα.

Διαβάστε επίσης...