Μακιγιάζ, Ομορφιά

2 tips μακιγιάζ για έντονο βλέμμα και ζουμερά χείλη

2_tips_μακιγιάζ_για_έντονο_βλέμμα_και_ζουμερά_χείλη (1)

Ένα από τα πιο γνωστά tips μακιγιάζ για να δώσετε βάθος στο βλέμμα σας είναι η δίεση! Πάρτε ένα γκρι, καφέ ή μαύρο μολύβι ματιών και κάντε μια γραμμή από το εσωτερικό του βλεφάρου προς την εξωτερική γωνία, πολύ κοντά στις βλεφαρίδες. Προσέξτε η γραμμή να έχει σχεδόν γατίσιο τελείωμα με ανοδική φορά.

Στη συνέχεια, ζωγραφίστε μια δίεση με το μολύβι ματιών, από τη μέση του βλεφάρου και μέχρι το κόκκαλο στην εξωτερική γωνία των ματιών σας, όπως ακριβώς βλέπετε στη φωτογραφία. Κάνοντας κυκλικές κινήσεις με ένα blending πινέλο απλώστε το χρώμα και σβήστε απαλά προς τα έξω. Αυτό το μικρό trick θα σας φανεί πολύ χρήσιμο αν δεν έχετε μαζί σας σκιά ματιών και θέλετε να πετύχετε έντονο βλέμμα. Το μολύβι ματιών και η σωστή εφαρμογή είναι πάντα η λύση!

2_tips_μακιγιάζ_για_έντονο_βλέμμα_και_ζουμερά_χείλη (2)

Υπάρχουν διάφορα tips μακιγιάζ για να φαίνονται τα χείλη σας πιο σαρκώδη, αλλά το αγαπημένο μας και πιο εύκολο tip είναι οι σωστές κινήσεις όταν σχεδιάζετε το περίγραμμα. Η πρώτη κίνηση στο μακιγιάζ χειλιών είναι πάντα η δημιουργία ενός Χ με το μολύβι χειλιών στο σημείο “V”. Όσο πιο καλά τονίσετε το “V” των χειλιών, τόσο πιο ζουμερά θα φανούν τα χείλη σας.

Δημιουργήστε το περίγραμμα των χειλιών λίγο πιο έξω από το φυσικό περίγραμμα για να φαίνονται τα χείλη πιο γεμάτα. Μην το παρακάνετε όμως γιατί το αποτέλεσμα θα είναι αισθητικά άσχημο. Αφού τελειώσετε με το περίγραμμα, γεμίστε με χρώμα και τα υπόλοιπα σημεία των χειλιών με το μολύβι σας . Αυτό είναι ένα από τα tips μακιγιάζ που θα σας συμβούλευε κάθε makeup artist για να δώσετε μεγαλύτερη διάρκεια και σταθερότητα στο κραγιόν σας. Έπειτα, με ένα ενυδατικό κραγιόν εφαρμόστε μια πλούσια στρώση χρώματος στα χείλη και είστε έτοιμη!

Διαβάστε επίσης...