Αξεσουάρ & Παπούτσια, Μόδα

The Penguin-Handmade Stories: τα πιο στυλάτα κοσμήματα

Μπορεί η γεωμετρία να μην ήταν το αγαπημένο μας μάθημα στο Λύκειο, όμως τα The Penguin-Handmade Stories έχουν ξεχωριστή θέση στην καρδιάς μας! Η Ακριβή Σταματελοπούλου δημιουργεί με πάθος τα πιο stylish, γεωμετρικά κοσμήματα, ιδανικά για όσες αγαπούν το minimal στυλ.

The Penguin-Handmade Stories: τα πιο στυλάτα κοσμήματα

Ημιπολύτιμοι λίθοι και φυσικά υλικά υψηλής ποιότητας παντρεύονται φανταστικά με τον ορείχαλκο, σε επιχρυσωμένη, επαργυρωμένη ή επιπλατινωμένη μορφή και δημιουργούν τα The Penguin χειροποίητα κοσμήματα. Για ποιες γυναίκες προορίζονται; Για όλες εκείνες που θέλουν να νιώθουν μοναδικές κάθε μέρα.

The Penguin-Handmade Stories: τα πιο στυλάτα κοσμήματα

Τα The Penguin σκουλαρίκια, κρεμαστά για το λαιμό, δαχτυλίδια και βραχιόλια γίνονται το νέο must have αξεσουάρ! Η φαντασία, η δεξιοτεχνία, το γούστο και το μεράκι της Ακριβής δίνουν τα καλύτερα αποτέλεσμα σε κοσμήματα που κλέβουν την παράσταση.

Τα The Penguin-Handmade Stories χειροποίητα κοσμήματα έχουν ένα πολύ μεγάλο ατού: Συνδυάζονται πανεύκολα με όλα τα looks, από το πρωί μέχρι το βράδυ! Οι λιτές, καλαίσθητες γραμμές τους τα κάνουν ευκολοφόρετα, ιδιαίτερα και πάντα κομψά.

Αν βρίσκεστε στην Αθήνα, μια βόλτα από το εργαστήρι και showroom της Ακριβής, στη διεύθυνση Λ. Πλαπούτα 18Α στο Ηράκλειο, κρίνεται απαραίτητη. Αν πάλι όχι, κανένα πρόβλημα! Τα κοσμήματα The Penguin-Handmade Stories μπορούν να ταξιδέψουν σε οποιοδήποτε σημείο της χώρας ώστε να γίνουν δικά σας. Απλά ακολουθήστε τα στα παρακάτω social media!

Click στο www.thepenguin.biz
Like στο Facebook Page The Penguin – Handmade Stories
Follow στο Instagram

Διαβάστε επίσης...