Μαλλιά, Ομορφιά

Δείτε πρώτες τις top τάσεις χρωμάτων μαλλιών 2016

Δείτε_πρώτες_τις_top_τάσεις_χρωμάτων_μαλλιών_2016 (2)

Το ξανθό χρώμα του μοντέλου Gigi Hadid βρίσκεται στην κορυφή από τις τάσεις χρωμάτων μαλλιών 2016, με το χρώμα της σκούρας ξανθιάς ρίζας της να ανοίγει κατά μήκος της τρίχας φτάνοντας σε ένα ανοιχτό ξανθό που μας αρέσει πολύ. Αυτό το χρώμα μαλλιών σας ταιριάζει απόλυτα αν είστε φυσική ξανθιά και ψάχνετε κάτι διαφορετικό για να φρεσκάρετε την απόχρωση σας. Ενίοτε το super model επιλέγει να βάψει μερικές από τις άκρες των μαλλιών της σε παιχνιδιάρικες αποχρώσεις, όπως αυτές του μπλε και του ροζ!

Δείτε_πρώτες_τις_top_τάσεις_χρωμάτων_μαλλιών_2016 (4)

Αν είστε ορκισμένη κοκκινομάλλα ή θέλετε να μπείτε φέτος στο club, μέσα στις πιο hot τάσεις χρωμάτων μαλλιών 2016 θα βρείτε και μια φοβερή κόκκινη απόχρωση μαλλιών που θα σας πείσει να τη δοκιμάσετε. Σκούρο χάλκινο-κόκκινο, λοιπόν, θα είναι η καλύτερη κόκκινη απόχρωση μαλλιών για το 2016 όπως λένε οι μεγαλύτεροι κομμωτές του Los Angeles. Αυτός ο κόκκινος τόνος μαλλιών κολακεύει εξίσου καλά τις ανοιχτόχρωμες αλλά και τις σταρένιες επιδερμίδες!

Δείτε_πρώτες_τις_top_τάσεις_χρωμάτων_μαλλιών_2016 (5)

Η Eva Longoria επέλεξε την πιο όμορφη καστανή απόχρωση από τις τάσεις χρωμάτων μαλλιών 2016! Οι φυσικές μελαχρινές πρέπει προτιμήσουν φέτος τους ζεστούς τόνους του κεχριμπαριού για τις ανταύγειες ή το ombre στα μαλλιά τους, ώστε να τονίσουν γλυκά και να δώσουν περισσότερη λάμψη στον τόνο του δέρματος τους.

Δείτε_πρώτες_τις_top_τάσεις_χρωμάτων_μαλλιών_2016 (3)

Είτε θέλετε να κάνετε μια ριζική αλλαγή στο σκούρο χρώμα των μαλλιών σας είτε απλώς μια μικρή ανανέωση, σας επισημαίνουμε ότι το μαύρο χρώμα δεν έχει φύγει από τις κορυφαίες επιλογές ούτε το 2016! Μια μονοχρωματική, σκούρα απόχρωση του μελαχρινού, όπως αυτή της Katy Perry, είναι το καλύτερο στοίχημα για όλες εσάς που αγαπάτε τα μαύρα μαλλιά και δεν θέλετε να ανανεώνετε το χρώμα σας κάθε 3 εβδομάδες!

Διαβάστε επίσης...