Αξεσουάρ & Παπούτσια, Μόδα

Hot right now: όλες οι αγαπημένες μας τάσεις σε αξεσουάρ

Hot_right_now_όλες_οι_αγαπημένες_μας_τάσεις_σε_αξεσουάρ (4)

Το accessorizing για ακόμα μια σεζόν έχει την τιμητική του! Φέτος το καλοκαίρι τα ear cuffs, τα πολλά κολιέ, τα mix-and-match βραχιόλια και δαχτυλίδια είναι οι top τάσεις σε αξεσουάρ και πρωταγωνιστούν σε κάθε στυλάτη εμφάνιση.

Hot_right_now_όλες_οι_αγαπημένες_μας_τάσεις_σε_αξεσουάρ (2)

Το mix-and-match trend είναι και φέτος στη λίστα με τις hot τάσεις σε αξεσουάρ και ειδικά σε βραχιόλια και δαχτυλίδια. Συνδυάστε πολλά λεπτεπίλεπτα δαχτυλίδια, φορώντας 2 ή ακόμα και 3 σε κάθε δάχτυλο και κλέψτε τις εντυπώσεις. Το ίδιο ισχύει και για τα βραχιόλια που παντρεύονται σε πολλά διαφορετικά στυλ και χρώματα στους καρπούς σας. Επιλέξτε λεπτά βραχιόλια μαζί με statement βραχιόλια, με πολύτιμες πέτρες ή ethnic επιρροές, για ένα boho chic αποτέλεσμα.

Hot_right_now_όλες_οι_αγαπημένες_μας_τάσεις_σε_αξεσουάρ(5)

Τα ear cuffs μπορούν εύκολα να ενσωματωθούν στο καθημερινό σας look και δεν είναι άδικα μια από τις αγαπημένες τάσεις σε αξεσουάρ φέτος! Τα εντυπωσιακά σκουλαρίκια κυκλοφορούν σε πολλά και διάφορα σχέδια στην αγορά και αγκαλιάζουν σχεδόν όλο το αυτί. Κομψά, δυναμικά και sexy! Αποτελούν το απόλυτο καλοκαιρινό κόσμημα καθώς μπορούν να φορεθούν χωρίς κανένα άλλο αξεσουάρ και να απογειώσουν κάθε outfit.

Hot_right_now_όλες_οι_αγαπημένες_μας_τάσεις_σε_αξεσουάρ (1)

Πως μπορείτε να συνδυάσετε πολλά κολιέ χωρίς να είναι υπερβολικό το αποτέλεσμα; Με σωστό layering! Φορέστε πολλά minimal κολιέ μαζί, με λεπτές αλυσίδες! Επιλέξτε κολιέ με διαφορετικά μήκη ώστε να δώσετε extra ύψος στο λαιμό σας. Μπορείτε να τα φοράτε όλες τις ώρες, από το γραφείο έως την παραλία, χωρίς να τα αποχωρίζεστε από πάνω σας κάνοντας τα ντεκολτέ σας ακόμη πιο όμορφα.

Διαβάστε επίσης...