Ομορφιά, Περιποίηση

Φράουλες στα καλοκαιρινά σχέδια για νύχια

Φράουλες_στα_καλοκαιρινά_σχέδια_για_νύχια (2)

Ένα από τα πιο χαριτωμένα και παιχνιδιάρικα καλοκαιρινά σχέδια για νύχια είναι τα νύχια φράουλες! Οι φράουλες είναι ένα από τα πιο λαχταριστά φρούτα της εποχής και τα nails art παίρνουν χρώμα και χαρούμενη διάθεση από αυτές. Τα σχέδια για νύχια με φράουλες είναι πάρα πολλά, άλλα μπορούν να γίνουν με τη βοήθεια της μανικιουρίστ σας ενώ άλλα είναι πολύ εύκολα και σίγουρα μπορείτε να τα δημιουργήσετε μόνες σας στα άκρα σας με λίγη υπομονή.

Για να αντιγράψετε και εσείς ένα από αυτά τα φοβερά σχέδια για νύχια με φραουλίτσες, ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα:

Φράουλες_στα_καλοκαιρινά_σχέδια_για_νύχια (1)

1. Ξεβάψτε και λιμάρετε τα νύχια σας. Περάστε μια στρώση από ένα ειδικό βερνίκι βάσης για να τα προστατεύσετε και να βοηθήσετε να έχει μεγαλύτερη διάρκεια το nail art σας.

2. Με ένα έντονο κόκκινο βερνίκι βάψτε τα νύχια σας. Βεβαιωθείτε πως έχει στεγνώσει 100% πριν περάσετε τη δεύτερη στρώση κόκκινου χρώματος. Τώρα είστε έτοιμες για το επόμενο βήμα!

3. Με ένα πράσινο βερνίκι δημιουργήστε τα φύλλα με τριγωνικό τελείωμα, είτε στη βάση των νυχιών σας είτε στην κορυφή τους. Δεν χρειάζεται τα φύλλα σε κάθε δάχτυλο σας να είναι ολόιδια, προσπαθήστε όμως να έχουν το ίδιο ύψος ώστε το σχέδιο να φαίνεται όμορφο!

Φράουλες_στα_καλοκαιρινά_σχέδια_για_νύχια (4)

4. Για να δημιουργήσετε τα μικρά σποράκια που έχει η φράουλα πάνω σε κάθε σας νύχι θα χρειαστείτε ένα κίτρινο ή ένα μαύρο ή ένα λευκό βερνίκι. Αυτό το nail art είναι εξίσου εντυπωσιακό με οποιοδήποτε από τα 3 αυτά χρώματα και αν διαλέξετε! Με ένα ειδικό εργαλείο για ζωγραφική στα νύχια ή μια οδοντογλυφίδα δημιουργήστε μικρές κουκκίδες σε όλη την κόκκινη επιφάνεια των νυχιών σας.

5. Αφού στεγνώσουν οι κουκκίδες, μπορείτε να περάσετε μια στρώση top coat για να μείνουν ανέπαφα τα νύχια φραουλίτσες για πολλές ημέρες. Voilà!

Διαβάστε επίσης...