Μακιγιάζ, Ομορφιά

Σωστό περίγραμμα χειλιών: κινήσεις βήμα-βήμα για να το πετύχετε

Σωστό περίγραμμα χειλιών: κινήσεις βήμα-βήμα για να το πετύχετε

Υπάρχουν 2 κατηγορίες γυναικών, αυτές που θεωρούν παιχνιδάκι το σωστό περίγραμμα χειλιών και αυτές που δεν τα καταφέρνουν ποτέ. Αν ανήκετε στη δεύτερη κατηγορία, συνεχίστε την ανάγνωση. Θα δείτε βήμα-βήμα πως να κάνετε περίγραμμα στα χείλη σαν πραγματικός makeup artist!

  1. Η αρχή είναι το παν για το σωστό περίγραμμα χειλιών! Ξεκινήστε να σχεδιάζετε μια διαγώνια γραμμή από το ψηλότερο δεξιό σημείο της καμπύλης του άνω χείλους (Cupid’s bow) προς τα κάτω. Κάντε το ίδιο και από το αριστερό ψηλότερο σημείο του Cupid’s bow. Έτσι θα δημιουργήσετε ένα Χ στο κέντρο του άνω χείλους.
  2. Ξεκινώντας από τη κορυφή του Χ, δημιουργήστε το περίγραμμα του άνω χείλους μέχρι τις εξωτερικές γωνίες των χειλιών σας, αριστερά και δεξιά. Μην επιχειρήσετε να το κάνετε με μια κίνηση. Οι μικρές κοφτές κινήσεις με το μολύβι σας επιτρέπουν να δημιουργήσετε μια καλή γραμμή.
  3. Κάντε το ίδιο και στο κάτω χείλος για ζουμερά χείλη! Ξεκινήστε από το κέντρο των χειλιών προς τη μία άκρη. Στη συνέχεια επαναλάβετε για την άλλη άκρη με τον ίδιο ακριβώς τρόπο εφαρμογής.
  4. Εφαρμόστε το κραγιόν της προτίμησης σας! Να θυμάστε πως ο καλύτερος τρόπος εφαρμογής κραγιόν είναι με πινέλο, ώστε να αναμείξετε τέλεια το περίγραμμα με το χρώμα του κραγιόν. Αν, όμως, δεν έχετε χρόνο για τόσο λεπτομερή εφαρμογή, βάλτε κανονικά το κραγιόν σας προσέχοντας να έχετε ομοιόμορφο αποτέλεσμα!

Διαβάστε επίσης...