Μαλλιά, Ομορφιά

Πως θα πετύχετε εύκολο και γρήγορο styling μαλλιών

Πως_θα_πετύχετε_εύκολο_και_γρήγορο_styling_μαλλιών (1)

  • ‘Οταν χρησιμοποιείτε σεσουάρ στο styling μαλλιών και θέλετε να δώσετε περισσότερο όγκο στα μαλλιά σας, γυρίστε το κεφάλι σας προς τα κάτω και με τις άκρες των δακτύλων σας κάντε απαλές κυκλικές κινήσεις στις ρίζες των μαλλιών σας και κατευθύνετε τον αέρα του σεσουάρ προς τα εκεί. Με αυτόν τον τρόπο θα αποκτήσετε όγκο στις ρίζες χωρίς αφρό.
  • Αν τα μαλλιά σας είναι άλουστα αλλά θα θέλατε ένα εντυπωσιακό styling μαλλιών και δεν έχετε χρόνο να λουστείτε η λύση είναι απλή…κότσος! Δημιουργείστε μια ψηλή αλογοουρά και στη συνέχεια στρίψτε την γύρω από τη βάση της και στερεώστε με μερικές φουρκέτες. Ψεκάστε με λακ και κάνεις δεν θα καταλάβει πως τα μαλλιά σας χρειάζονται φρεσκάρισμα!

Πως_θα_πετύχετε_εύκολο_και_γρήγορο_styling_μαλλιών (2)

  • Τα προϊόντα προστασίας της τρίχας από τη θερμότητα είναι απαραίτητα στο styling μαλλιών! Όσο πιο πολύ αυξάνετε τη θερμοκρασία στο πιστολάκι, στην πρέσα για ίσιωμα ή στο ψαλίδι για μπούκλες τόσο περισσότερο αφυδατώνετε και καταστρέφετε τα μαλλιά σας. Ως αποτέλεσμα, αυτά εμφανίζουν ψαλίδα, σπάνε και φριζάρουν. Επιλέξτε σέρουμ, λάδια αλλά και σιλικόνη μαλλιών που εφαρμόζονται κατά μήκος της τρίχας και την θωρακίζουν.
  • Ποτέ μη στεγνώνετε ή βάζετε λάδι ή σιλικόνη αμέσως μετά το λούσιμο τα πολύ υγρά σας μαλλιά με το πιστολάκι. Αρχικά τυλίξτε τα με μια μεγάλη πετσέτα και αφήστε τα πρώτα να στεγνώσουν λίγο. Προσοχή! Μη σκουπίζετε ποτέ τα μαλλιά σας τρίβοντας τα άγρια και απότομα με την πετσέτα για να στεγνώσουν γιατί φθείρεται η τρίχα!
  • Αν έχετε άγρια και ατίθασα μαλλιά με ελαφρούς κυματισμούς, ο αφρός μαλλιών είναι το μυστικό όπλο styling για τέλειες μπούκλες με ελαστικότητα και ζωντάνια! Ο καλύτερος τρόπος εφαρμογής είναι να βάλετε την απαραίτητη ποσότητα από τον αφρό στην παλάμη σας και να την απλώστε στα νωπά μαλλιά σας. Στη συνέχεια χρησιμοποιείστε τη θερμότητα από το πιστολάκι για να δώσετε ένταση στο αποτέλεσμα!

Διαβάστε επίσης...