Μαλλιά, Ομορφιά

Συμμορφώστε τα σπαστά μαλλιά που φριζάρουν

Συμμορφώστε_τα_σπαστά_μαλλιά_που_φριζάρουν

  • Τα σπαστά μαλλιά που φριζάρουν παιδεύουν πολλές γυναίκες αλλά το πρώτο βήμα για να πείτε αντίο στο φριζάρισμα είναι να χρησιμοποιείτε τόσο στο λούσιμο όσο και στο styling ειδικά σαμπουάν, conditioner, λάδια μαλλιών και αφρό για σπαστά μαλλιά, τα οποία χαρίζουν ελαστικότητα στα μαλλιά σας ώστε να έχετε υπό έλεγχο το φριζάρισμα.
  • Το σεσουάρ και το ψαλίδι μαλλιών κάνουν τα μαλλιά ακόμα πιο θαμπά και ατίθασα και μεγαλώνουν το πρόβλημα για τα σπαστά μαλλιά που φριζάρουν. Προσπαθήστε να αποφεύγετε όσο μπορείτε το στέγνωμα των μαλλιών σας με σεσουάρ, καθώς ξηραίνει και αγριεύει την τρίχα.
  • Τα σπαστά μαλλιά που φριζάρουν δεν χρειάζονται συνέχεια χτένισμα γιατί γίνονται ακόμα πιο άγρια. Αν πρέπει να χτενίσετε οπωσδήποτε τα μαλλιά σας προτιμήστε μια χτένα με αραιά δόντια ώστε να ξεμπερδεύει εύκολα τα μαλλιά και να μην τα σπάει. Άλλη μια καλή συμβουλή είναι να χτενίζεστε όσο ακόμα τα μαλλιά σας είναι νωπά μετά το λούσιμο.
  • Οι φυσικές μάσκες μαλλιών είναι ιδανικές για να συμμορφώσετε τα σπαστά μαλλιά που φριζάρουν! Εμείς σας προτείνουμε να αναμείξετε σε ένα μικρό μπολ ένα αυγό, μια κουταλιά της σούπας μέλι και τρεις μεγάλες κουταλιές μαγιονέζα. Εφαρμόστε αυτή τη μάσκα σε νωπά μαλλιά για μισή ώρα, στη συνέχεια λουστείτε κανονικά και θα δείτε αμέσως πόσο ενυδατωμένα και υγιή είναι τα μαλλιά σας.
  • Μην χρησιμοποιείτε ιδιαίτερα λιπαρά προϊόντα μαλλιών, τζελ και άλλα προϊόντα που μπορεί να οδηγήσουν σε συσσώρευση καταλοίπων, γιατί θα απαιτείται πιο συχνό λούσιμο απ’ ό,τι χρειάζονται τα σπαστά μαλλιά σας και θα φριζάρουν περισσότερο.

 

Διαβάστε επίσης...