Μακιγιάζ, Ομορφιά

Τα καλύτερα glamorous smokey eyes για ρεβεγιόν

Τα_καλύτερα_glamorous_smokey_eyes_για_ρεβεγιόν (6)

Χρυσά smokey eyes

Το χρυσό είναι το καλύτερο χρώμα στο μακιγιάζ ματιών για ρεβεγιόν, οπότε τι καλύτερο από το να συνδυάσετε μια χρυσή λαμπερή σκιά ματιών από την εσωτερική γωνία των ματιών μέχρι και τη μέση του βλεφάρου σας με το υπέροχο καφέ smokey σας.

Τα_καλύτερα_glamorous_smokey_eyes_για_ρεβεγιόν (1)

Καφέ αποχρώσεις στο smokey

Ιδανική επιλογή για εσάς που δεν τολμάτε το κλασικό μαύρο, τέλειο για όσες έχουν γαλανά και πράσινα μάτια. Το καφέ smokey γίνεται με τον ίδιο τρόπο που δημιουργείτε και το μαύρο smokey, με τη διαφορά ότι χρειάζεται να τονίσετε περισσότερο με ένα σκούρο καφέ μολύβι ματιών το άνω περίγραμμα των ματιών σας.

Τα_καλύτερα_glamorous_smokey_eyes_για_ρεβεγιόν (2)

Κλασικά μαύρα smokey eyes με λευκές πινελιές

Η προσθήκη άσπρης σκιάς στην εσωτερική γωνία κάνει το βλέμμα σας ακόμα πιο έντονο και δίνει την ψευδαίσθηση του μεγαλύτερου μεγέθους των ματιών σας.

Τα_καλύτερα_glamorous_smokey_eyes_για_ρεβεγιόν (3)

Φυσικά smokey eyes σε μεταλλικές αποχρώσεις

Επιλέξτε σκιές ματιών με metallic αποχρώσεις από την παλέτα των γήινων χρωμάτων και τοποθετείστε την πιο ανοιχτή μπεζ ιριδίζουσα metallic σκιά στο κέντρο των βλεφάρων σας.

Τα_καλύτερα_glamorous_smokey_eyes_για_ρεβεγιόν (5)

Glittery smokey

Απόλυτα glamorous, πολύ μυστηριώδες και απίστευτα σαγηνευτικό για κάθε χρώμα ματιών, το έντονο glittery αποτέλεσμα στο βλέμμα σας είναι το πιο εντυπωσιακό για ένα εορταστικό μακιγιάζ. Μια εξαιρετική επιλογή για το μακιγιάζ του ρεβεγιόν σας και φέτος!

Διαβάστε επίσης...