Αξεσουάρ & Παπούτσια, Μόδα

Οι τάσεις επιβάλλουν πολλά σκουλαρίκια cuff

Οι_τάσεις_επιβάλλουν_πολλά_σκουλαρίκια_cuff (4)

Τα τελευταία χρόνια στις τάσεις στα γυναικεία κοσμήματα πρωτοστατούν τα περίεργα, μεγάλα σκουλαρίκια και τους τελευταίους μήνες το πιο hot trend ακούει στο όνομα σκουλαρίκια cuff, δηλαδή σκουλαρίκια που αγκαλιάζουν όλο το αυτί. Τα σκουλαρίκια cuff είναι πολύ εντυπωσιακά και συνδυάζονται απόλυτα με άλλη μια τάση, αυτή των πολλών σκουλαρικιών κατά μήκος του αυτιού!

Κάντε τους πιο ιδιαίτερους συνδυασμούς, φορώντας πολλά μικρά σκουλαρίκια με όμορφα σχέδια, minimal ή με πολύτιμες πέτρες όπως διαμάντια και swarowski στις τρύπες των αυτιών σας, δίνοντας προσοχή στην απόσταση των σκουλαρικιών και κλέψτε την παράσταση! Αν επιλέξετε να φορέσετε statement σκουλαρίκια cuff, προσέξτε τα υπόλοιπα σκουλαρίκια που θα διαλέξετε να είναι απλά και διακριτικά ώστε ο πρωταγωνιστής να είναι τα ear cuff σας.

Οι_τάσεις_επιβάλλουν_πολλά_σκουλαρίκια_cuff (1)

Συνδυάστε με στυλ κρικάκια και κουμπωτά σκουλαρίκια, μακριά ή στη βάση του αυτιού σχέδια από το ίδιο όμως υλικό. Αν διαλέξετε το ασήμι, προσέξτε όλα τα σκουλαρίκια που θα φορέσετε να έχουν ασήμι ή χρώμα και να μην μπερδέψετε και χρυσά κομμάτια. Τοποθετήστε τα σε διαφορετικά σημεία του αυτιού σας ανάλογα με το σχήμα και το βάρος τους.

Αν έχετε μόνο ένα piercing και θέλετε να υιοθετήσετε αυτή την τάση, κανένα πρόβλημα! Φέτος θα βρείτε πολλά ear cuff που δεν απαιτούν πολλές τρύπες ή ακόμα και καμία αν έχουν clips κουμπώματα.

Διαβάστε επίσης...