Μακιγιάζ, Ομορφιά

Σκιά ματιών με διάρκεια σε κάθε μακιγιάζ: πως θα το πετύχετε

Σκιά ματιών με διάρκεια σε κάθε μακιγιάζ: πως θα το πετύχετε

Όσες σκιές ματιών σε μορφή πούδρας και αν έχετε χρησιμοποιήσει, δεν έχετε ποτέ την επιθυμητή απόδοση και διάρκεια; Ελάχιστες είναι οι εξαιρέσεις, οι σκιές που απλώνονται υπέροχα πάνω στο βλέφαρο και μένουν εκεί μέχρι το ντεμακιγιάζ σας. Γιατί; Όπως και το foundation, έτσι και η σκιά ματιών με διάρκεια χρειάζεται την κατάλληλη βάση… το eye primer!

Τι κάνει το primer ματιών;

Το eye primer είναι η ιδανική βάση για το μακιγιάζ ματιών, ώστε οι σκιές να παραμένουν αναλλοίωτες όλη μέρα. Έχει λειαντική και ομοιογενοποιητική δράση που προετοιμάζει σωστά το βλέφαρο. Έτσι, τα βλέφαρα σας αποκτούν ομοιόμορφο ουδέτερο τόνο για να έχετε μέγιστη χρωματική απόδοση και ένταση. Τα satin, shimmer ή ματ χρώματα σκιών αποκτούν πολύ μεγάλη διάρκεια και εμποδίζεται η συσσώρευση χρώματος τοπικά στις γραμμές των βλεφάρων. Η χρήση του είναι απαραίτητη σε έντονα eye makeup looks, όπως τα smokey eyes.

Πως βάζουμε primer ματιών;

Το eyeshadow primer εφαρμόζεται σε ολόκληρο το βλέφαρο, αφού ενυδατώσετε όλο σας το πρόσωπο και πριν ξεκινήσετε να βάφετε τα μάτια σας. Η βάση για σκιά ματιών μπορεί να απλωθεί τόσο με τα δάκτυλα όσο και με το απλικατέρ του προϊόντος (αν διαθέτει) ή με το πινέλο σκιάς. Περιμένετε ελάχιστα δευτερόλεπτα μέχρι να απορροφηθεί και αρχίζετε κανονικά το μακιγιάζ!

Ποιο primer για σκιές ματιών να διαλέξω;

Στο εμπόριο θα βρείτε μια μεγάλη ποικιλία eye primers, σε διάφορες μορφές και για κάθε budget. Το καλύτερο primer ματιών είναι το Urban Decay Eyeshadow Primer Potion αλλά αν θέλετε μια πιο οικονομική version για σκιά ματιών με διάρκεια εμείς σας προτείνουμε το NYX HD Eye Shadow Base αλλά και το Golden Rose Eyeshadow Primer!

Διαβάστε επίσης...