Μαλλιά, Ομορφιά

Σινιόν για σγουρά μαλλιά: βήμα-βήμα hairstyle tutorial με εικόνες

Σινιόν για σγουρά μαλλιά: βήμα-βήμα hairstyle tutorial με εικόνες

Λατρεύετε τα σινιόν για σγουρά μαλλιά χαμηλά στον αυχένα; Σήμερα σας παρουσιάζουμε ένα step by step tutorial για να δημιουργήσετε μόνες σας το πιο κομψό χαμηλό σινιόν. Πρόκειται για ένα χαμηλό σινιόν για σγουρά μαλλιά με ρομαντικό ύφος και boho διάθεση. Μπορείτε να το επιλέξετε ως καθημερινό χτένισμα, αφού ταιριάζει ιδανικά στο office look σας, αλλά και για να συνοδεύσετε κάθε επίσημη εμφάνιση. Η βασική προϋπόθεση για να το πετύχετε είναι μια: να ξέρετε να κάνετε κόμπους!

Αρχίστε προετοιμάζοντας τα σγουρά μαλλιά σας σωστά για αυτό το χτένισμα! Λουστείτε με ένα σαμπουάν για πλούσιο όγκο και πριν το τελικό ξέβγαλμα εφαρμόστε conditioner στις άκρες. Σε νωπά μαλλιά εφαρμόστε λίγο αφρό διαμόρφωσης ώστε να χαρίσετε περισσότερη ελαστικότητα και καλύτερο σχήμα στις μπούκλες σας. Μην ξεχάσετε το λαδάκι μαλλιών κατά της θερμότητας, το οποίο λειτουργεί ως ασπίδα προστασίας ενάντια στην ψαλίδα και του σπασίματος της τρίχας. Στη συνέχεια, στεγνώστε τα μαλλιά σας με το σεσουάρ. Γυρίστε το κεφάλι προς τα κάτω, περάστε τα δάχτυλα σας μέσα από τα μαλλιά. Με απαλές κινήσεις δώστε extra όγκο στις ρίζες. Είστε έτοιμη!

Ξεκινήστε, λοιπόν, να δημιουργείτε το σινιόν! Δείτε τις παρακάτω εικόνες και αντιγράψτε βήμα βήμα τις κινήσεις για να πετύχετε αυτό το υπέροχο χαμηλό σινιόν για σγουρά μαλλιά!

Βήμα-βήμα χαμηλό σινιόν για σγουρά μαλλιά

Διαβάστε επίσης...