Μακιγιάζ, Ομορφιά

Πως να χρησιμοποιείς σωστά το σφουγγαράκι μακιγιάζ

Πως_να_χρησιμοποιείς_σωστά_το_σφουγγαράκι_μακιγιάζ (1)

Τα σφουγγαράκια μακιγιάζ με ωοειδές σχήμα φέρνουν την ανατροπή στον τρόπο που εφαρμόζεις το makeup στο πρόσωπο σου! Μερικά από τα πολλά πλεονεκτήματα που έχει ένα σφουγγαράκι μακιγιάζ είναι η πολύ εύκολη ομοιόμορφη εφαρμογή του makeup σου χωρίς γραμμές και σημάδια καθώς αυτό γλιστράει πάνω στο δέρμα, η εντυπωσιακή κάλυψη, η εξοικονόμηση προϊόντος και φυσικά το τέλειο φυσικό αποτέλεσμα!

Το σχήμα αυγού που έχει κάθε σφουγγαράκι μακιγιάζ αγκαλιάζει τέλεια όλες τις καμπύλες του προσώπου σου ενώ η μύτη του δίνει τη δυνατότητα ακριβούς εστίασης στις γωνίες και στις μικρές επιφάνειες του προσώπου, όπως στο περίγραμμα των ματιών, του στόματος αλλά και της μύτης. Μπορεί, επίσης, να γίνει ο τέλειος σύμμαχος σου στο contouring και στα κοψίματα που κάνεις κατά τη διάρκεια του μακιγιάζ σου. Ποιος είναι, όμως, ο καλύτερος τρόπος να χρησιμοποιήσεις ένα σφουγγαράκι μακιγιάζ;

Πως_να_χρησιμοποιείς_σωστά_το_σφουγγαράκι_μακιγιάζ (2)

Βρέξε το σφουγγαράκι σου με νερό και πίεσε το για να απομακρυνθεί το περίσσιο νερό και να παραμείνει μόνο μια νωπή αίσθηση. Μπορείς να χρησιμοποιήσεις μια πετσέτα για να το καταφέρεις. Βάλε λίγη ποσότητα makeup, fond de teint ή bb cream και άπλωσε το σε όλο σου το πρόσωπο χρησιμοποιώντας το σφουγγάρι μακιγιάζ. Με απαλές κινήσεις μπορείς να ταμπονάρεις ολόκληρο το πρόσωπο για ένα άψογο φυσικό φινίρισμα! Μόλις ολοκληρώσεις το μακιγιάζ σου, πλύνε το σφουγγαράκι σου με το σαπούνι ντεμακιγιάζ σου για να είναι έτοιμο για την επόμενη χρήση.

Διαβάστε επίσης...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *