Ομορφιά, Περιποίηση

Biotherm νέα σειρά για τις ρυτίδες προσώπου

Biotherm_νέα_σειρά_για_τις_ρυτίδες_προσώπου (1)

Η Biotherm σειρά περιποίησης Blue therapy είναι σχεδιασμένη ειδικά ώστε να απαλλαγείτε από τις ρυτίδες προσώπου και να αποκτήσετε ξανά νεανική και λαμπερή επιδερμίδα χωρίς τη βοήθεια πλαστικού! Η σειρά Blue therapy είναι μοναδική καθώς η Biotherm με αυτή τη σειρά ομορφιάς διευρύνει τον ορισμό της αντιγήρανσης και παρουσιάζει μια τεχνολογία τριπλής δράσης.

Η νέα Biotherm αντιγηραντική κρέμα προσώπου της σειράς Blue Therapy εστιάζει σε τρία εκχυλίσματα υδρόβιων ενεργών στοιχείων ενάντια στις ρυτίδες προσώπου. Περιέχει μικροφύκια αναγέννησης, φύκια αναδιάρθρωσης και μπορεί να ενισχύσει τις φυσικές άμυνες του δέρματος σε ένα ισχυρό συγκρότημα για μια τριπλή δράση ενάντια στις ρυτίδες, τις κηλίδες, και την σφριγηλότητα. Προφανής επανόρθωση συσσωρευμένων ζημιών εως και 8 ετών μέσα σε μόλις 4 εβδομάδες.
Biotherm_νέα_σειρά_για_τις_ρυτίδες_προσώπου (2)

Το Biotherm Blue therapy serum είναι ο καλύτερος καινούργιος αντιγηραντικός ορός για πιο τονωμένη και πιο σφριγηλή επιδερμίδα μέσα σε λίγες ώρες. Η βασική του δράση είναι επανόρθωση των πρόωρων σημαδιών γήρανσης καθώς σβήνει τις ρυτίδες προσώπου με συστηματική χρήση.

Biotherm_νέα_σειρά_για_τις_ρυτίδες_προσώπου (1)

Η κρέμα προσώπου σε συνδυασμό με το σέρουμ της Biotherm αποτελούν μια υποδειγματική αντιρυτιδική, συσφικτική με αποχρωστική εξειδίκευση επιλογή με πραγματική αποτελεσματικότητα, η οποία οφείλεται σε ένα εξαιρετικά προηγμένο συνδυασμό ενεργών συστατικών, τα οποία λαμβάνονται από υδάτινες μορφές ζωής. Αποτελέσματα της επιστημονικής έρευνας: το 80% των σημαδιών γήρανσης μπορεί να διορθωθεί ορατά!

Διαβάστε επίσης...