Μακιγιάζ, Ομορφιά

Εφαρμογή ρουζ ανάλογα με το σχήμα προσώπου: όλα τα makeup tips

Εφαρμογή ρουζ ανάλογα με το σχήμα προσώπου: όλα τα makeup tips

Εσείς φοράτε σωστά το ρουζ ανάλογα με το σχήμα προσώπου σας; Τις περισσότερες φορές εστιάζουμε στην ιδανική απόχρωση ρουζ αλλά όχι στη σωστή τοποθέτηση ρουζ. Για να έχετε πάντα κολακευτικό αποτέλεσμα στην εφαρμογή ρουζ, δείτε παρακάτω τα απαραίτητα μυστικά μακιγιάζ για το πως να βάζετε ρουζ ανάλογα με το σχήμα προσώπου!

Ρουζ ανάλογα με το σχήμα προσώπου:
Εφαρμογή ρουζ για οβάλ πρόσωπο

Ο καλύτερος τρόπος για να βάλετε ρουζ σε οβάλ πρόσωπο είναι να ξεκινήσετε την εφαρμογή από το κέντρο των μάγουλων και να σβήνετε ελαφρά προς το κόκκαλο των ζυγωματικών. Έτσι θα τονίσετε υπέροχα τα μάγουλα σας και θα δώσετε την ψευδαίσθηση γωνιών στο πρόσωπο!

Εφαρμογή ρουζ για στρογγυλό πρόσωπο

Έχετε στρογγυλό πρόσωπο και συχνά το παρακάνετε με το ρουζ, με αποτέλεσμα να έχετε υπερβολικό αποτέλεσμα; Έχουμε τη λύση για εσάς! Απλώστε το ρουζ σας με φορά προς τα αυτιά. Προσέξτε να κρατήσετε την απαραίτητη απόσταση του χρώματος από την περιοχή κάτω από τα μάτια, αλλά φροντίστε να τονίσετε τα ζυγωματικά με το ρουζ.

Εφαρμογή ρουζ για τετράγωνο πρόσωπο

Σε αυτό το σχήμα προσώπου το μυστικό είναι απλό…το χαμόγελο! Πριν εφαρμόσετε το ρουζ απλά χαμογελάστε ώστε να βάλετε ρουζ ακριβώς στο κέντρο των μάγουλων σας.

Εφαρμογή ρουζ για πρόσωπο σε σχήμα καρδιάς

Σε αυτό το σχήμα προσώπου ξεκινήστε να βάζετε ρουζ ανάποδα! Αρχίστε με το πινέλο σας από το ψηλότερο σημείο των μάγουλων, συνεχίζοντας με καθοδική φορά. Με αυτό τον τρόπο θα δημιουργήσετε πιο έντονα ζυγωματικά!

Εφαρμογή ρουζ για μακρύ πρόσωπο

Για μακρύ και μακρόστενο πρόσωπο δώστε ανοδική έμφαση στο πινέλο σας, ξεκινώντας από την αρχή των μάγουλων. Προσέξτε ώστε το χρώμα του ρουζ να εφαρμοστεί σε όλη την περιοχή και προς τα ζυγωματικά για να δώσετε πιο στρογγυλό εφέ στο πρόσωπο σας.

Διαβάστε επίσης...