Μακιγιάζ, Ομορφιά

Πως βάζουμε bronzer για τέλειες φωτοσκιάσεις στο πρόσωπο

Πως βάζουμε bronzer για τέλειες φωτοσκιάσεις στο πρόσωπο

Πως βάζουμε bronzer για να δημιουργήσουμε διάσταση και να πετύχουμε εφέ ηλιοκαμένης όψης στο πρόσωπο; Όλα ξεκινούν βρίσκοντας την ιδανική απόχρωση bronzer! Σας προτείνουμε να επιλέξετε ένα ματ bronzer κοντά στον τόνο της επιδερμίδας σας. Τα προϊόντα contouring που δεν έχουν πορτοκαλί υποτόνους κολακεύουν πάντα περισσότερο κάθε τόνο δέρματος.

Μια βασική επισήμανση για το πως βάζουμε bronzer είναι πως πρόκειται για ένα buildable προϊόν, συνεπώς ξεκινήστε βάζοντας ελάχιστη ποσότητα και στη συνέχεια προσθέστε για να τονίσετε τα σημεία που θέλετε. Εφαρμόζοντας εξ’αρχής μεγάλη ποσότητα bronzer στο πρόσωπο σας, το μόνο που θα πετύχετε είναι ένα υπερβολικό, καθόλου φυσικό αποτέλεσμα.

Πως βάζουμε bronzer, λοιπόν; Με το κατάλληλο πινέλο contouring, το οποίο είναι ιδανικό για κοψίματα και φωτοσκιάσεις! Σκεφτείτε τα σημεία του προσώπου που μαυρίζετε φυσικά και εκεί τοποθετήστε το bronzer. Ξεκινήστε εφαρμόζοντας το στα ζυγωματικά, στο μέτωπο, στο πηγούνι και στα μάγουλα αλλά ποτέ στα μήλα. Τα μήλα του προσώπου είναι το σημείο που πρέπει να βάζετε ρουζ, τίποτε άλλο.

Το βασικότερο λάθος που κάνετε κατά την εφαρμογή του bronzer είναι το πέρασμα στη μύτη! Βάζοντας bronzer στο κέντρο της μύτης, δεν την κολακεύεται. Αντιθέτως την κάνετε να φαίνεται πιο πλατιά. Ο σωστός τρόπος είναι να εφαρμόζετε ελάχιστη ποσότητα bronzer στα πλαϊνά της μύτης.

Το πιο κρίσιμο σημείο στο bronzing είναι να καταφέρετε να αναμείξετε καλά το προϊόν στην επιδερμίδα σας. Γι’ αυτό μην ξεχνάτε να “σβήνετε” το bronzer περνώντας το πινέλο με ανάλαφρες κινήσεις από το λαιμό και τη γραμμή των μαλλιών. Με αυτόν τον τρόπο έχετε ένα απόλυτα ομοιόμορφο και φυσικό αποτέλεσμα!

Διαβάστε επίσης...