Μακιγιάζ, Ομορφιά

Ψεύτικες βλεφαρίδες υπέρ και κατά: όσα πρέπει να γνωρίζετε

Παλαιότερα επιλέγαμε πολλές στρώσεις μάσκαρα για μακριές, πλούσιες βλεφαρίδες. Πλέον όμως το συνώνυμο των εντυπωσιακών βλεφαρίδων είναι οι ψεύτικες βλεφαρίδες! Είτε είστε ήδη fan τους είτε πρόσφατα ξεκινήσατε να πειραματίζεστε με αυτές, παραθέτουμε τα ψεύτικες βλεφαρίδες υπέρ και κατά που πρέπει να γνωρίζετε!

Ψεύτικες βλεφαρίδες ΥΠΕΡ και κατά:

 

Εντυπωσιακό αποτέλεσμα και ενίσχυση των φυσικών βλεφαρίδων

Οι ψεύτικες βλεφαρίδες είναι η ιδανική λύση για να προσθέσετε μήκος, όγκο και ένταση ακόμα και στις πιο λεπτές και κοντές βλεφαρίδες. Χρησιμοποιώντας τουφάκια, μισές ή ολόκληρες ψεύτικες βλεφαρίδες με κόλλα ή μαγνήτη, μπορείτε να δημιουργήσετε ένα πολύ όμορφο αποτέλεσμα στο μακιγιάζ ματιών. Βρείτε το ιδανικό μήκος που ταιριάζει με τις φυσικές βλεφαρίδες σας και να είστε σίγουρες πως θα τις ενισχύσουν τέλεια. Είτε θέλετε καθημερινό look είτε dramatic look που κλέβει τις εντυπώσεις, χρησιμοποιήστε ψεύτικες βλεφαρίδες χωρίς δεύτερη σκέψη.

Μεγάλη ποικιλία και οικονομικές τιμές

Οι ψεύτικες βλεφαρίδες είναι ένας πολύ εύκολος και φθηνός τρόπος να τονίσετε τα μάτια. Μετά την κατακόρυφη αύξηση της δημοτικότητας τους τα τελευταία χρόνια, οι ψεύτικες βλεφαρίδες είναι διαθέσιμες σε πάρα πολλά σχέδια και σε μεγάλο εύρος τιμών. Μπορείτε να βρείτε εύκολα false lashes ξοδεύοντας ελάχιστα ευρώ αλλά και να τις αντικαταστήσετε με ένα νέο ζευγάρι όσο συχνά θέλετε.

Ψεύτικες βλεφαρίδες τοποθέτηση: εύκολη υπόθεση

Για την εφαρμογή των ψεύτικων βλεφαρίδων ισχύει το: “Practice makes perfect“. Όσο περισσότερο εκπαιδευτείτε στο πως να βάζετε ψεύτικες βλεφαρίδες, τόσο πιο εύκολα και γρήγορα θα το κάνετε. Εφαρμόστε μικρή ποσότητα ειδικής κόλλας στη γραμμή των άνω βλεφαρίδων και στη συνέχεια πιέστε ελαφρά για λίγα δευτερόλεπτα τις ψεύτικες βλεφαρίδες σε αυτό το σημείο. Πολλές γυναίκες επιλέγουν να μην κολλούν τις βλεφαρίδες με το χέρι αλλά με τσιμπιδάκι. Ένας άλλος τρόπος εφαρμογής είναι αντί να εφαρμόσετε την κόλλα στο βλέφαρο, να την βάλετε απευθείας στις ψεύτικες βλεφαρίδες. Στη συνέχεια τοποθετήστε τες κανονικά πιέζοντας πάνω στη γραμμή των φυσικών βλεφαρίδων.

Περιποίηση ψεύτικων βλεφαρίδων

Η αφαίρεση ψεύτικων βλεφαρίδων είναι υπόθεση δευτερολέπτων και δεν αλλοιώνει το σχήμα τους. Δεν απαιτείται αυστηρή συντήρηση, αλλά πάντα προτείνεται να κρατάτε τις βλεφαρίδες στο κουτάκι/ συσκευασία τους και να τις καθαρίζετε μετά από κάθε χρήση, με προϊόντα ντεμακιγιάζ που δεν περιέχουν λάδι ή έλαια στη σύνθεση τους.

Ψεύτικες βλεφαρίδες υπέρ και κατά: όσα πρέπει να γνωρίζετε

Ψεύτικες βλεφαρίδες υπέρ και ΚΑΤΑ:

 

Λάθος τοποθέτηση = άβολη αίσθηση και εκνευρισμός

Πως βάζουμε ψεύτικες βλεφαρίδες όταν βιαζόμαστε και δεν έχουμε υπομονή; Δύσκολα! Επειδή δεν ανήκουμε όλες στις κατηγορία των ανθρώπων με σταθερό χέρι. Αυτό, σε συνδυασμό με την έλλειψη υπομονής και τον ελάχιστο διαθέσιμο χρόνο προκαλούν συνήθως πανωλεθρία. Αν έχετε πολλές αποτυχημένες προσπάθειες ή λάθος τοποθετήσεις έως τώρα, σας προτείνουμε να ρωτήσετε μια αισθητικό ή να ανατρέξετε στο Youtube. Εκεί θα βρείτε άπειρα videos και tutorials χρήσης ψεύτικων βλεφαρίδων που θα κάνουν τη διαδικασία πολύ πιο απλή.

Κοιμάστε και ξυπνάτε με ψεύτικες βλεφαρίδες: μέγα λάθος

Οι ψεύτικες βλεφαρίδες αποτελούν έναν προσωρινό τρόπο αύξησης των φυσικών βλεφαρίδων, όχι μια μόνιμη λύση. Φορώντας ψεύτικες βλεφαρίδες κατά τη διάρκεια του ύπνου, στο γυμναστήριο ή για μέρες χωρίς να τις αφαιρείτε καθόλου μπορεί να προκαλέσει τη συλλογή βακτηρίων και μολύνσεις στα μάτια. Ο χρυσός κανόνας είναι να καθαρίζετε επιμελώς τα μάτια μετά από κάθε χρήση και να μην περιμένετε μέχρι να ξεκολλήσουν οι ψεύτικες βλεφαρίδες για να τις αφαιρέσετε, αλλά να τις βγάζετε εσείς μετά από μερικές ώρες χρήσης.

Αλλεργία στις ψεύτικες βλεφαρίδες

Οι αλλεργικές αντιδράσεις δεν είναι σπάνιο φαινόμενο κατά την χρήση ψεύτικων βλεφαρίδων. Οι βλεφαρίδες αλλά και η κόλλα βλεφαρίδων περιέχουν διάφορες χημικές ουσίες οι οποίες μπορεί να προκαλέσουν ανεπιθύμητες αλλεργίες. Όπως κάθε καλλυντικό πριν την πρώτη χρήση του, έτσι και η κόλλα των βλεφαρίδων θα πρέπει να δοκιμάζεται πρώτα. Βάλτε μια μικρή ποσότητα στον καρπό του χεριού τουλάχιστον 24 ώρες πριν τη χρησιμοποιήσετε στα μάτια. Εάν δημιουργηθεί οποιοδήποτε σημάδι, εξάνθημα ή παρενέργεια στην περιοχή δοκιμής, το προϊόν δεν πρέπει να χρησιμοποιείται.

 

Διαβάστε επίσης...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *