Ομορφιά, Περιποίηση

3 πουδρέ γυναικεία αρώματα για όσες λατρεύουν τις καθαρές μυρωδιές

3 πουδρέ γυναικεία αρώματα για όσες λατρεύουν τις καθαρές μυρωδιές

Εδώ στο fashionfull έχουμε μια ιδιαίτερη αδυναμία στα πουδρέ γυναικεία αρώματα! Αν τα αγαπάτε και εσείς, αυτό το post είναι αφιερωμένο σε σας. Τα πουδρέ αρώματα προσφέρουν μια υπέροχη αίσθηση ευτυχίας, ίδια ακριβώς με το αίσθημα που έχουμε όταν ξαπλώνουμε σε φρεσκοπλυμένα σεντόνια που μυρίζουν μαλακτικό.

Ένα από τα καλύτερα πουδρέ γυναικεία αρώματα και ένα από τα αρώματα που ελκύουν περισσότερο τους άντρες είναι το Chanel N°19 Poudré! Πρόκειται για μια πολύ κομψή και απαλή version του κλασσικού αρώματος Chanel N°19, με κυρίαρχες τις πουδρένιες νότες. Οι βελούδινες αρωματικές νότες musk δημιουργούν ένα φρέσκο πουδρέ άρωμα που δεν μπορεί να του αντισταθεί κανείς. Στο aromatopolio.gr θα βρείτε την οικονομική χύμα εκδοχή του, για να αφήνετε στο πέρασμα σας μια εκπληκτική αίσθηση πούδρας!

Το Narciso Rodriguez Narciso (White) βρίσκεται εδώ και καιρό στη λίστα με τα αγαπημένα πουδρέ γυναικεία αρώματα! Διαβάζοντας το αναλυτικό review μας θα καταλάβετε προς πρόκειται για ένα πολύ ιδιαίτερο πουδρένιο άρωμα, καθώς δεν θυμίζει τις κλασικές μυρωδιές πούδρας. Αυτό οφείλεται στις floral νότες που κρύβει στα συστατικά του! Χαρίζει μια ζεν αίσθηση καθαριότητας και μπορεί να φορεθεί από το πρωί μέχρι το βράδυ. Είναι elegant, μοντέρνο, διακριτικό και πολύ γλυκό! Θα βρείτε τη χύμα εκδοχή του εδώ.

Το κλασικό, καθαρό άρωμα πούδρας είναι ιδανικό για όσες από εσάς λατρεύουν αυτή τη μυρωδιά! Χωρίς καμία άλλη προσθήκη, έχετε ένα άρωμα που αντανακλά τη ντελικάτη αίσθηση της πούδρας πάνω στο δέρμα σας. Θα το βρείτε εδώ.

Διαβάστε επίσης...