Μακιγιάζ, Ομορφιά

πορτοκαλί κραγιόν : σε ποιές ταιριάζει

Hanneli Mustaparta

To πορτοκαλί κραγιόν ήταν η μεγαλύτερη τάση στο μακιγιάζ χειλιών πριν 3 χρόνια αλλά η αλήθεια είναι πως οι celebrities ποτέ δεν σταμάτησαν να προτιμούν αυτό το χρώμα. Το πορτοκαλί κραγιόν είναι η τέλεια πρόταση για εσάς που έχετε βαρεθεί το κλασικό και πολυφορεμένο κόκκινο χρώμα στα χείλη, δεν θέλετε να επιλέξετε ένα ροζ ή φούξια κραγιόν καθώς προτιμάτε κάτι πιο glamorous και έντονο!

Το πορτοκαλί κραγιόν είναι ιδανικό για τις γυναίκες κάθε ηλικίας που έχουν καστανές και σκούρες ξανθές αποχρώσεις μαλλιών. Ταιριάζει τόσο σε λευκές όσο και σε σταρένιες επιδερμίδες. Μπορείτε να βρείτε ένα μεγάλο εύρος πορτοκαλί τόνων σε κραγιόν και lipglosses, από σκούρα πορτοκαλοκόκκινα έως ανοιχτά κοραλί που είναι ιδανικά για το καθημερινό μακιγιάζ σας!

Οι κοραλί αποχρώσεις κραγιόν είναι οι πιο εύκολες στη δημιουργία του μακιγιάζ ματιών, καθώς μπορείτε να τις συνδυάσετε με smokey eye αλλά και με ένα σχεδόν άβαφο look, με λίγη μάσκαρα και concealer. Το ζωηρό κόκκινο-πορτοκαλί είναι ιδανικό σε συνδυασμό με ένα όμορφο μακιγιάζ με σκούρες καφέ σκιές, καφέ ή γκρι μολύβι ματιών και bronzing σκιές στις εσωτερικές γωνίες των ματιών σας. Τα σκούρα πορτοκαλί χρώματα κραγιόν πάνε περισσότερο με πιο έντονο μακιγιάζ ματιών, όπως το smokey eye σε κλασικές γκρι μαύρες αποχρώσεις. Προσέξτε σε κάθε μακιγιάζ σας με πορτοκαλί κραγιόν να δημιουργείτε ένα πολύ καλό περίγραμμα χειλιών πριν εφαρμόσετε το κραγιόν.

Διαβάστε επίσης...