Μακιγιάζ, Ομορφιά

πόροι στο πρόσωπο: μακιγιάζ για να τους εξαφανίσετε

πόροι_στο_πρόσωπο_μακιγιάζ_για_να_τους_εξαφανίσετε (1)

Οι έντονοι πόροι στο πρόσωπο δεν είναι η καλύτερη εικόνα μιας γυναικείας επιδερμίδας αλλά με το κατάλληλο μακιγιάζ η ελαχιστοποίηση τους γίνεται παιχνιδάκι!

1. Η εξομάλυνση της επιδερμίδας για να γίνουν οι πόροι στο πρόσωπο αόρατοι ξεκινάμε πάντα με το σωστό primer που δίνει στο δέρμα ένα λείο τελείωμα και ρυθμίζει τη λιπαρότητα στα δύσκολα σημεία όπως η μύτη και το μέτωπο.

2. Οι μεγάλοι πόροι στο πρόσωπο κάνουν απαγορευτική τη χρήση των βαριών πουδρών σε μορφή σκόνης. Προτιμήστε τις ειδικές για προβληματικές επιδερμίδες διάφανες πούδρες και εφαρμόστε τες πάντα με μεγάλο πινέλο για απόλυτα ματ φινίρισμα.

3. Αν έχετε πολλά μαύρα στίγματα και μεγάλους πόρους ποτέ μην βάζετε makeup με σφουγγαράκι στο πρόσωπο σας, αλλά να χρησιμοποιείτε πάντα ειδικά πινέλα μακιγιάζ για μεγαλύτερη κάλυψη και σωστή κατανομή της ποσότητας του καλλυντικού στο δέρμα σας. Κάντε μεγάλες κυκλικές κινήσεις σε όλο το πρόσωπο.

4. Πάντα να προτιμάτε τα ρουζ με ελάχιστη λάμψη και καθόλου glitter στοιχεία αλλά και τα ματ bronzers, ώστε να μην τονίζουν τους πόρους σας και να προσφέρουν πιο λεία όψη στο πρόσωπο σας.

5. Μην ξεχνάτε να αγοράζετε το κατάλληλο makeup με μη λιπαρή σύνθεση για δέρματα με έντονους πόρους. Αυτό θα σας δώσει την πιο σωστή βάση για να δημιουργήσετε το τέλειο μακιγιάζ.

Διαβάστε επίσης...