Ομορφιά, Περιποίηση

Πρωτότυπα εορταστικά νύχια σχέδια βήμα βήμα

Πρωτότυπα_εορταστικά_νύχια_σχέδια_βήμα_βήμα (1)

Από τα πιο αγαπημένα μας και φοβερά χριστουγεννιάτικα νύχια σχέδια βήμα βήμα είναι αυτά που απεικονίζουν ένα χιονάνθρωπο! Ο χιονάνθρωπος είναι ένα πολύ χαριτωμένο σχέδιο και είναι πολύ εύκολο να το δημιουργήσετε μόνες στα νύχια σας. Ξεκινήστε απλώνοντας στα νύχια σας μια μεταλιζέ γαλάζια απόχρωση, περιμένετε να στεγνώσει και απλώστε άλλη μια για σταθερό και όμορφο χρώμα. Επιλέξτε ένα από τα νύχια σας, στο οποίο θα δημιουργήσετε ένα χαρούμενο χιονάνθρωπο! Αρχικά, δημιουργήστε προσεκτικά με το λευκό βερνίκι σας, στην άκρη του νυχιού σας, το σώμα του χιονάνθρωπου ως μια λευκή μπαλίτσα μέχρι τη μέση του νυχιού. Στη συνέχεια κάντε άλλο ένα μικρότερο κύκλο, ο οποίος θα είναι το κεφάλι του. Με ένα πολύ λεπτό πινελάκι για σχέδια μανικιούρ, με το μαύρο χρώμα βερνικιού, σχεδιάστε τα ματάκια στο κεφάλι του και τα κουμπιά στο σώμα του! Ζωγραφίστε μια μικρή τριγωνική μυτούλα στο κεφαλάκι χιονάνθρωπου με ένα κίτρινο ή ένα πορτοκαλί βερνίκι. Στα υπόλοιπα 4 νύχια δημιουργήστε μικρές λευκές βουλίτσες ώστε να φαίνονται σαν νυφάδες χιονιού! Περάστε όλα τα νύχια με top coat και είστε έτοιμες!

Πρωτότυπα_εορταστικά_νύχια_σχέδια_βήμα_βήμα (3)

Δεν γίνεται να μην σας προτείνουμε εορταστικά νύχια σχέδια βήμα βήμα με χριστουγεννιάτικο έλατο! Με μόνο 2 αποχρώσεις βερνικιών, μια έντονη λαμπερή μεταλιζέ κόκκινη απόχρωση και μια ασημί, δημιουργήστε το πιο κομψό και κλασικό σχέδιο στο πνεύμα των Χριστουγέννων! Αφού βάψετε πρώτα τα νύχια σας με το κόκκινο βερνίκι, πάρτε μια κολλητική ταινία και με το ψαλίδι σας κόψτε λωρίδες έτσι ώστε να έχουν τριγωνικές άκρες. Βεβαιωθείτε ότι τα νύχια σας έχουν στεγνώσει πλήρως και κολλήστε τες πάνω στο νύχι με προσοχή δημιουργώντας το σχήμα του ελάτου. Βάψτε την περιοχή που οριοθετούν οι μικρές λωρίδες με το ασημί βερνίκι σας και αφαιρέστε τες μόνο όταν σιγουρευτείτε πως το ελατάκι έχει στεγνώσει. Δεν θα πιστέψετε πόσο εύκολο και γρήγορο είναι αυτό το χριστουγεννιάτικο σχέδιο!

Πρωτότυπα_εορταστικά_νύχια_σχέδια_βήμα_βήμα (2)

Γιατί να μην κάνετε κάτι άκρως εντυπωσιακό και διαφορετικό αυτά τα Χριστούγεννα στα νύχια σας; Αφού αυτή η περίοδος είναι γεμάτη δώρα, δείτε στην παραπάνω εικόνα ένα από τα cute and chic νύχια σχέδια βήμα βήμα που έχουν ως βασικό θέμα κουτάκια δώρων σε κάθε δάχτυλο σας! Αυτό το χριστουγεννιάτικο σχέδιο νυχιών είναι εύκολο και μπορείτε να επιλέξετε πολλές παραλλαγές χρωματικών συνδυασμών ανάλογα με το εορταστικό σας στυλ!

Διαβάστε επίσης...