Γάμος, Νυφικά Φορέματα

Γιατί να προτιμήσεις ένα νυφικό με ουρά

Γιατί_να_προτιμήσεις_ένα_νυφικό_με_ουρά

Μακρύ, κοντό, στενό ή πριγκιπικό το νυφικό με ούρα τραβά πάντα τα βλέμματα και κάνει τη νυφική σου εμφάνιση ακόμα πιο κομψή και εντυπωσιακή! Παλαιότερα οι περισσότεροι πίστευαν πως ένα νυφικό φόρεμα με ουρά ταιριάζει περισσότερο στις κλασικές νύφες, αλλά πλέον αυτό δεν ισχύει καθώς υπάρχουν πάρα πολλά minimal, μοντέρνα ή κοντά νυφικά με αποσπώμενη ουρά για να διαλέξεις.

Ένα από τα πιο ιδιαίτερα χαρακτηριστικά σε κάθε νυφικό φόρεμα είναι η ουρά του. Από τούλι, ταφτά ή δαντέλα, η ουρά προσδίδει ρομαντισμό, κομψότητα και αρχοντιά στο νυφικό σου! Αν θέλεις την πιο σημαντική ημέρα της ζωής σου να φορέσεις ένα νυφικό με ουρά μεγάλου μήκους φρόντισε να ζητήσεις από τον οίκο νυφικών να σου το προσαρμόσουν ώστε η ουρά να μαζεύετε και να μην σε ενοχλεί στο τραπέζι μετά το μυστήριο. Μια μακριά ουρά είναι και ο καλύτερος λόγος για περισσότερα παρανυφάκια, που πέρα από πολύ χαριτωμένα θα φανούν και πολύ χρήσιμα κρατώντας την.

Η κοντή ουρά στα νυφικά είναι η πιο πρακτική λύση καθώς συνδυάζει το στυλ και την άνεση! Η κοντή ουρά είναι το ίδιο αριστοκρατική και όμορφη με μια μακριά ουρά αλλά σίγουρα πιο βολική. Μπορεί να σταματά στο τελείωμα του νυφικού ή να είναι ελάχιστα πιο μακριά αλλά δεν θα σε εμποδίσει να βαδίζεις ή να χορεύεις. Αν θέλεις, επίσης, να τονίσεις τα πόδια σου και να επιλέξεις ένα μοδάτο κοντό νυφικό με ουρά φρόντισε η μετάβαση του κοντού μπροστινού μέρους με το πίσω μακρύ μέρος του φορέματος να γίνεται σταδιακά και όχι απότομα ώστε το οπτικό αποτέλεσμα να είναι κολακευτικό για τη σιλουέτα σου.

Διαβάστε επίσης...