Γάμος, Νυφικά Φορέματα

Η Carolina Herrera σχεδιάζει τα πιο chic νυφικά για το 2015

Η_Carolina_Herrera_σχεδιάζει_τα_πιο_chic_νυφικά_για_το_2015 (8)

Η Carolina Herrera για την ερχόμενη συλλογή της Άνοιξη 2015 με νυφικά φορέματα είναι δημιούργησε με βάση το ρομαντισμό και τη χάρη, με ακριβή δαντέλα και μετάξι πάνω στις πιο όμορφες γραμμές νυφικών. Η νέα collection με νυφικά Carolina Herrera είναι εμπνευσμένη από τη νύφη και το πώς βιώνει την ημέρα του γάμου της μέσα από το φόρεμα της.

Γι ‘αυτήν, οι κρυφές πολυτέλειες αφθονούν καθώς οι πλούσιες στρώσεις από τούλι και η στολισμένη δαντέλα από πάνω την κάνουν να μοιάζει ονειρική. Το μεταξωτό σιφόν, το εύπλαστο corseting, οι υπέροχες λεπτομέρειες που είναι ραμμένες στο χέρι αλλά και τα περίτεχνα κάνουν τα νυφικά αυτά να ξεχωρίζουν. Το αποτέλεσμα είναι πολύ ρομαντικό και με υψηλή αισθησιακή. Με το στοιχείο του αιφνιδιασμού και πολύ κέφι, η Carolina Herrera προσπαθεί να δώσει μια νέα πνοή στο νυφικό στυλ με περισσότερη κομψότητα. Τα σχέδια στα νυφικά φορέματα της collection Άνοιξη 2015 έχουν γυναικεία ονόματα που υποδηλώνουν το ύφος κάθε φορέματος.

Η_Carolina_Herrera_σχεδιάζει_τα_πιο_chic_νυφικά_για_το_2015 (1) Η_Carolina_Herrera_σχεδιάζει_τα_πιο_chic_νυφικά_για_το_2015 (2) Η_Carolina_Herrera_σχεδιάζει_τα_πιο_chic_νυφικά_για_το_2015 (3) Η_Carolina_Herrera_σχεδιάζει_τα_πιο_chic_νυφικά_για_το_2015 (4) Η_Carolina_Herrera_σχεδιάζει_τα_πιο_chic_νυφικά_για_το_2015 (7) Η_Carolina_Herrera_σχεδιάζει_τα_πιο_chic_νυφικά_για_το_2015 (9)

Διαβάστε επίσης...