Γάμος, Νυφικά Φορέματα

Mon Cheri νυφικά φορέματα του οίκου Venetti

Mon_Cheri_νυφικά_φορέματα_του_οίκου_Venetti (4)

Τα νυφικά φορέματα Mon Cheri ανήκουν σε μια διάσημη μεγαλοπρεπή γραμμή νυφικών υψηλής ραπτικής με άριστη ποιότητα υλικών και ραφής που θα βρείτε στον οίκο νυφικών Venetti. Τα Mon Cheri νυφικά φορέματα κάνουν κάθε γυναίκα να ακτινοβολεί την ημέρα του γάμου της καθώς συνδυάζουν την απαράμιλλη δεξιοτεχνία με την λεπτή κατασκευή.

Mon_Cheri_νυφικά_φορέματα_του_οίκου_Venetti (7)

Είναι σχεδιασμένα με μεγάλη προσοχή στην λεπτομέρεια και αγάπη προς τα ακριβά υφάσματα από τους διάσημους σχεδιαστές νυφικών David Tutera και Martin Thornburg. Στη νέα συλλογή 2014 2015 με νυφικά φορέματα Mon Cheri θα βρείτε μια μεγάλη ποικιλία από παραδοσιακά νυφικά έως νυφικά υψηλής ραπτικής που είναι πραγματικά αριστουργήματα. Νυφικά σε mermaid γραμμές, νυφικά με φούστες σε πριγκιπική γραμμή αλλά και bodycon νυφικά με υπέροχη ουρά. Η συλλογή Mon Cheri περιλαμβάνει σχέδια για κάθε τύπο γυναίκας ώστε να κολακεύουν κάθε σώμα και να αναδεικνύουν τις καμπύλες. Ο οίκος Venetti διαθέτει πάντα μοναδικές δημιουργίες υψηλής ραπτικής για την ξεχωριστή μέρα του γάμου σας. Νυφικά σε γραμμές που κολακεύουν τη σιλουέτα σας από επώνυμους σχεδιαστές και μεγάλους οίκους νυφικών αλλά και αξεσουάρ νύφης με λάμψη και κομψότητα. Στον οίκο νυφικών Venetti θα βρείτε επίσης μια εξαιρετική συλλογή απ’ όπου μπορείτε να επιλέξετε κομψό νυφικό για πολιτικό γάμο ή υπέροχα βραδινά φορέματα που θα κερδίσουν τις εντυπώσεις.

Mon_Cheri_νυφικά_φορέματα_του_οίκου_Venetti (1) Mon_Cheri_νυφικά_φορέματα_του_οίκου_Venetti (2) Mon_Cheri_νυφικά_φορέματα_του_οίκου_Venetti (8) Mon_Cheri_νυφικά_φορέματα_του_οίκου_Venetti (10)

Διαβάστε επίσης...