Γάμος, Νυφικά Φορέματα

Οικονομική Zac Posen συλλογή με νυφικά 2014

Οικονομική_Zac_Posen_συλλογή_με_νυφικά_2014 (4)

Σχεδιάζετε να ανεβείτε τα σκαλιά της εκκλησίας σύντομα; Πως θα αισθανόσασταν αν ξέρατε πως θα μπορούσατε να φορέσετε ένα από τα νέα νυφικά του Zac Posen την ημέρα του γάμου σας; Πριν απαντήσετε πως “αυτό δε μπορεί να συμβεί” θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως ο σχεδιαστής αυτό το χειμώνα συνεργάστηκε με το διάσημο οίκο νυφικών David’s Bridal για μια οικονομική συλλογή που θα περιλαμβάνει τα πάντα, από υπέροχα νυφικά και αξεσουάρ μέχρι το φόρεμα που θα επιλέξετε για το τραπέζι μετά την τελετή.

Οικονομική_Zac_Posen_συλλογή_με_νυφικά_2014 (8)

Η νέα συλλογή με τα οικονομικά νυφικά φορέματα έχει το όνομα “Truly Zac Posen”, και περιλαμβάνει δημιουργίες φτιαγμένες από ρομαντικά υφάσματα όπως το τούλι και το σατέν σε γοργονέ και flare γραμμές, με κορσέδες που είναι διακοσμημένοι από τούλι και δαντέλα και κρύσταλλα. Κάθε νυφικό φόρεμα είναι διαθέσιμο και σε μεγάλα μεγέθη και το εύρος τιμών είναι από 800 έως 1.300 ευρώ. Σε όλες τις οικονομικές νυφικές δημιουργίες του σχεδιαστή διακρίνεται η χαρακτηριστική red carpet πινελιά του. Να που πλέον δεν χρειάζεται να ξοδέψετε μια περιουσία για να φορέσετε ένα νυφικό με διάσημη υπογραφή!

Οικονομική_Zac_Posen_συλλογή_με_νυφικά_2014 (1) Οικονομική_Zac_Posen_συλλογή_με_νυφικά_2014 (3) Οικονομική_Zac_Posen_συλλογή_με_νυφικά_2014 (6)

Διαβάστε επίσης...