Γάμος, Νυφικά Φορέματα

Christos Costarellos συλλογή με νυφικά 2015

Christos_Costarellos_συλλογή_με_νυφικά_2015 (6)

Κομψότητα, φινέτσα, ντελικάτες γραμμές, προσεγμένες λεπτομέρειες και ρομαντισμός…αυτά είναι τα κύρια χαρακτηριστικά της νέας συλλογή με Christos Costarellos νυφικά 2015. Ο Christos Costarellos υπογράφει μια από τις ωραιότερες, chic και πιο εντυπωσιακές συλλογές με νυφικά 2015. Τα νέα νυφικά φορέματα έχουν haute couture ύφος, διαχρονικότητα και παντρεύουν μοντέρνες και vintage αναφορές σε συνδυασμό με έναν άκρως ρομαντικό χαρακτήρα που μας αρέσει πάρα πολύ!

Κάντε και εσείς δικό σας το νυφικό των ονείρων σας, με πλούσια γαλλική δαντέλα, λουλούδια από οργάντζα, μεταξωτά στοιχεία και απίστευτο στυλ. Ο οίκος μόδας Christos Costarellos ξεκίνησε το 1998 και από τότε η επιτυχημένη του πορεία δεν σταματά ποτέ, καθώς διαθέτει κάθε χρόνο μερικές από τις καλύτερες νυφικές και prêt-à-porter συλλογές στην Ελλάδα αλλά και την Ευρώπη. Όπως έχει δηλώσει ο ίδιος ο σχεδιαστής για την πορεία του “Η δημιουργική μου διαδικασία αποτελεί μια γέφυρα που συνδέει στοιχεία από το παρελθόν, κάνοντας τα ένα με το παρόν καθώς προβάλλουν ιδέες για το μέλλον.” Ολόκληρη τη νέα νυφική συλλογή με τα μαγευτικά Christos Costarellos νυφικά 2015 μπορείτε να τη βρείτε στο επίσημο showroom του σχεδιαστή που βρίσκεται στη διεύθυνση Βασιλίσσης Σοφίας 55, στην Αθήνα αλλά και σε πολλές boutique νυφικών φορεμάτων στο εξωτερικό αλλά και online. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε το www.costarellos.gr ή τηλεφωνήστε στο σταθερό 210-7210441.

Christos_Costarellos_συλλογή_με_νυφικά_2015 (1) Christos_Costarellos_συλλογή_με_νυφικά_2015 (2) Christos_Costarellos_συλλογή_με_νυφικά_2015 (7)

Διαβάστε επίσης...